Příspěvky uživatele - 8.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už stříháte růže?, 8.4.2013
Já jsem je vzhledem k předpovědi odhrnul už včera. Ale možná mi po dnešní noci nepoděkují.
Řez třešně při jarní výsadbě, 6.4.2013 Obsahuje fotku
Já bych nechal nejkolmější výhon jako terminál, zkusil ho narovnat a dopěstovat třetí kosterní větev. Další dvě větve bych použil.
Rostliny výrazně potlačující plevele, 5.4.2013
Oboje, ale do zahrady se více hodí vyšlechtěný. Většinou je k sehnání kontryhel měkký.
Koňský hnůj, 4.4.2013
Přiznávám, že takhle daleko jsem to nedomýšlel, možná to tak je. Ale používám hnůj co nejvíce vytříděný, co nejméně slámy a zatím jsem nějaké alarmující škody nezaznamenal.
Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013
Kuňata :)
Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013
Možná je to opravdu škoda kácet. Přírůstky má slušné, záleží, jestli je to dobrá odrůda.
Celoroční stan na zahradě legislativa, 4.4.2013
To je pravda, jedná se o paragraf 103, kde se stanovují "stavby, terénní úpravy, zařízení a udržovací práce nevyžadující stavební povolení ani ohlášení". Není to ale zcela jednoznačné, protože stan by asi patřil do skupiny uvedené v odst. 3. g)... celý příspěvek >
Koňský hnůj, 4.4.2013
Mluvit o tom obecně nemá cenu, každá stáj funguje jinak. Svou dodavatelskou stáj znám, vím, že tam piliny ani herbicidy nemají, takže se nemám čeho bát.
Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013
Všechno je relativní. Ve světle toho, že v Bangladéši umírají lidi hlady po tisících, pak nějaké zpoždění ve výsevu máku je směšné.
Výsev letniček, 2.4.2013
Já mám v pařeništi afrikány a zuzany, na venkovním záhonu měsíčky a sluncovky. Stejně teď nevyklíčí, ale od příštího týdne snad už bude nějaké to teplo.
Topaz - výchovný řez, 2.4.2013
Ne, on tam škodit nebude. Buď poroste nebo ne. Uvidíte, kolik pupenů a jak mohutně vyrazí, pak se rozhodnete, z čeho terminál, jakou výšku kmene, atd.
Topaz - výchovný řez, 2.4.2013
Žádný strach, to se nejspíš probouzejí vedlejší pupeny. S tím terminálem uvidíte příští rok, možná pod ním vyrazí něco lepšího. P.S. Máte hezkou kůlničku.
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013
Dejte tam třeba superfosfát a síran draselný, ale tak, aby nebyl přímo ve styku s kořeny.
Podle slova "developer" bych tak daleko v odhadech nešel. Spíše bych to odhadl na nějaký satelit, kde "developer" ornici odvezl a dobře zpeněžil, protože typ půdy není ve smlouvě.
Jestli je to opravdu hodně nepropustné, jestli by nestálo zato udělat nějakou drenáž. Třeba štěrkový "kanál" ze dna jámy do toho boku.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika