|
Příspěvky uživatele - 8.222
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Už stříháte růže?, 8.4.2013 Já jsem je vzhledem k předpovědi odhrnul už včera. Ale možná mi po dnešní noci nepoděkují. |  | Řez třešně při jarní výsadbě, 6.4.2013  Já bych nechal nejkolmější výhon jako terminál, zkusil ho narovnat a dopěstovat třetí kosterní větev. Další dvě větve bych použil. |  |
|  | Rostliny výrazně potlačující plevele, 5.4.2013 Oboje, ale do zahrady se více hodí vyšlechtěný. Většinou je k sehnání kontryhel měkký. |  | Koňský hnůj, 4.4.2013 Přiznávám, že takhle daleko jsem to nedomýšlel, možná to tak je. Ale používám hnůj co nejvíce vytříděný, co nejméně slámy a zatím jsem nějaké alarmující škody nezaznamenal. |  | Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013 Kuňata :) |  | Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013 Možná je to opravdu škoda kácet. Přírůstky má slušné, záleží, jestli je to dobrá odrůda. |  | Celoroční stan na zahradě legislativa, 4.4.2013 To je pravda, jedná se o paragraf 103, kde se stanovují "stavby, terénní úpravy, zařízení a udržovací práce nevyžadující stavební povolení ani ohlášení".
Není to ale zcela jednoznačné, protože stan by asi patřil do skupiny uvedené v odst. 3. g)... celý příspěvek > |  | Koňský hnůj, 4.4.2013 Mluvit o tom obecně nemá cenu, každá stáj funguje jinak. Svou dodavatelskou stáj znám, vím, že tam piliny ani herbicidy nemají, takže se nemám čeho bát. |  | Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013 Všechno je relativní. Ve světle toho, že v Bangladéši umírají lidi hlady po tisících, pak nějaké zpoždění ve výsevu máku je směšné. |  | Výsev letniček, 2.4.2013 Já mám v pařeništi afrikány a zuzany, na venkovním záhonu měsíčky a sluncovky. Stejně teď nevyklíčí, ale od příštího týdne snad už bude nějaké to teplo. |  |
|  | Topaz - výchovný řez, 2.4.2013 Ne, on tam škodit nebude. Buď poroste nebo ne. Uvidíte, kolik pupenů a jak mohutně vyrazí, pak se rozhodnete, z čeho terminál, jakou výšku kmene, atd.
|  | Topaz - výchovný řez, 2.4.2013 Žádný strach, to se nejspíš probouzejí vedlejší pupeny. S tím terminálem uvidíte příští rok, možná pod ním vyrazí něco lepšího.
P.S. Máte hezkou kůlničku. |  | Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013 Dejte tam třeba superfosfát a síran draselný, ale tak, aby nebyl přímo ve styku s kořeny. |  | Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013 Podle slova "developer" bych tak daleko v odhadech nešel. Spíše bych to odhadl na nějaký satelit, kde "developer" ornici odvezl a dobře zpeněžil, protože typ půdy není ve smlouvě. |  | Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013 Jestli je to opravdu hodně nepropustné, jestli by nestálo zato udělat nějakou drenáž. Třeba štěrkový "kanál" ze dna jámy do toho boku. |  |
 |
|
|
|