|
Příspěvky uživatele - 191.139
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vypouštění jezírka, 9.11.2011 Dobrý den, to s tou trubkou nasazenou přímo do foliové příruby je také jedno z možných řešení - byvá i často zmiňováno v speciálních knihách a chovu vodní drubeže. Mě se to ale moc nezdá, právě z důvodu netěsnosti (myslím si že buď ta trubka půjde... celý příspěvek > |  | Vypouštění jezírka, 8.11.2011  Dobrý den, opět díky za tipy. Co se týče "nelétavých" druhů okrasných kachen (kachniček), tak tam se věc má takto - všechny chované druhy výborně létají. Aby se daly kachničky chovat i volně na rybníku, tak se u nich provádí... celý příspěvek > |  |
|  | Vypouštění jezírka, 7.11.2011  Děkuji všem za odborné tipy. O možnosti použít šoupě jsem nevěděl (měl jsem za to že je vždy třeba použít "špunt" v odtoku). Teď už je to příjde celkem jasné a logické. Je třeba tedy použít "foliovou přírubu" poté 90 stupňové... celý příspěvek > |  | Vypouštění jezírka, 6.11.2011 Dobrý den, rád bych požádal zdejší zkušenější stavitele foliových jezírek o radu. Potřebuji vybudovat malé foliové jezirko o rozměrech asi 3 krát 1,5 metru. Problém je že toto jezírko bude třeba často vypouštět a napouštět (jedná se o bazének pro... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|