|
Příspěvky uživatele - 130.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podelný řez kmene - čím?, 29.6.2012 Kdyby jste si prozšel pozorně diskuze, tak tady najdete hodně věcí na podélný řez. Někde v lese by se hodil třeba LOGOSOL atd |  | Mladí králíci, 28.6.2012 Asi máte výkonný samce. Koukněte, kolik má samice struků a podle toho nechat mladých, buď je dát k druhé, která má míň, podle stáří mláďat, nebo je utratit, je to blbý, ale v přírodě by stejně nepřežili a jak říkáte, zkolí je kokcidioza |  |
|  | Logosol big mill timberjig, 7.6.2012 Mám tohle udělaný na elektriku. Už jsem to tady kdysi popisoval. Spíš si projděte diskusi |  | Výber malotraktora jednoosého, 5.6.2012 A co MKS - 60 od Staufčíka. Mám ho doma a je docela dobrý i cenově. |  | Termostat do skleníku, 12.5.2012 Tam jsou tři kontakty, jeden je přívodní a další dva jsou vývodní, jeden je sepnutý a dvruhý vypnutý, při dosažení teploty se přepnou, |  | Králíci - očkování, 7.5.2012 Kde to očkují za 250,-, to je pomalu cena králíka. |  | Nátěr dřevěných laveček, 25.3.2012 Já jsem použil na dřevěnou, venkovní dlažbu Sadolin, podle mne je lepší to co se vsákne do dřeva a udělá povrch, než něco, co udělá silný povrch. Natřel jsem takovou barvou lavečku a druhý rok se začala loupat. Takto mám natřenou podlahu už čtvrtým... celý příspěvek > |  | Šroty a domácí krmné směsi, 13.2.2012 To máte jak já, koupil jsem granule pro králíky, tady u jedné firmy, co je vyrábí, nežraly to, ale pes se mohl po nich utlouc. Zkuste to nabýdnout taky psovi. |  | Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012 Než začne pršet, tak se to zavře a pokud ne, tak ta trocha děště nevadí. Fíček |  | Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012 Mám takto udělané okna na skleníku již několik let, otvírá se mi okno o velikosti 2 x 1,5 m (je z polykarbonátu) a nemám k tomu výhrady. Udělal jsem to takto, kvůli větru, jinak by mi to podebral a vyrval. Tak se mi otvírá po větru.
|  |
|  | Kde sehnat malou pálenici, 24.12.2011 Tak proč to prodávaj, je to na pár litrů a živnost s tím nejde. Tato pálenice byla myslím na elektriku a nebo ohniště na dřevo. To by měli jít taky po krku i těmto výrobcům. |  | Kde sehnat malou pálenici, 23.12.2011 Dá se koupit i legálně. Viděl jsem je na výstavách, ale firmu už nevím |  | Motúčko - elektrické kolečko, 7.12.2011 A co tohle |  | Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 12.11.2011 Ten strojek jsem dělal postupně, bez nákresu.Nepamatuji si rozměry.Musím ho nejdřív zkreslit a pak bych ho poslal. |  | Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 6.11.2011  Dodávám fotky toho sázeče |  |
 |
|
|
|