Příspěvky uživatele - 130.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podelný řez kmene - čím?, 29.6.2012
Kdyby jste si prozšel pozorně diskuze, tak tady najdete hodně věcí na podélný řez. Někde v lese by se hodil třeba LOGOSOL atd
Mladí králíci, 28.6.2012
Asi máte výkonný samce. Koukněte, kolik má samice struků a podle toho nechat mladých, buď je dát k druhé, která má míň, podle stáří mláďat, nebo je utratit, je to blbý, ale v přírodě by stejně nepřežili a jak říkáte, zkolí je kokcidioza
Logosol big mill timberjig, 7.6.2012
Mám tohle udělaný na elektriku. Už jsem to tady kdysi popisoval. Spíš si projděte diskusi
Výber malotraktora jednoosého, 5.6.2012
A co MKS - 60 od Staufčíka. Mám ho doma a je docela dobrý i cenově.  
Termostat do skleníku, 12.5.2012
Tam jsou tři kontakty, jeden je přívodní a další dva jsou vývodní, jeden je sepnutý a dvruhý vypnutý, při dosažení teploty se přepnou,
Králíci - očkování, 7.5.2012
Kde to očkují za 250,-, to je pomalu cena králíka.
Nátěr dřevěných laveček, 25.3.2012
Já jsem použil na dřevěnou, venkovní dlažbu Sadolin, podle mne je lepší to co se vsákne do dřeva a udělá povrch, než něco, co udělá silný povrch. Natřel jsem takovou barvou lavečku a druhý rok se začala loupat. Takto mám natřenou podlahu už čtvrtým... celý příspěvek >
Šroty a domácí krmné směsi, 13.2.2012
To máte jak já, koupil jsem granule pro králíky, tady u jedné firmy, co je vyrábí, nežraly to, ale pes se mohl po nich utlouc. Zkuste to nabýdnout taky psovi.
Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012
Než začne pršet, tak se to zavře a pokud ne, tak ta trocha děště nevadí.  Fíček
Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012
Mám takto udělané okna na skleníku již několik let, otvírá se mi okno o velikosti 2 x 1,5 m (je z polykarbonátu) a nemám k tomu výhrady. Udělal jsem to takto, kvůli větru, jinak by mi to podebral  a vyrval.  Tak se mi otvírá po větru.
Kde sehnat malou pálenici, 24.12.2011
Tak proč to prodávaj, je to na pár litrů a živnost s tím nejde. Tato pálenice byla myslím na elektriku a nebo ohniště na dřevo. To by měli jít taky po krku i těmto výrobcům.
Kde sehnat malou pálenici, 23.12.2011
Dá se koupit i legálně. Viděl jsem je na výstavách, ale firmu už nevím
Motúčko - elektrické kolečko, 7.12.2011
A co tohle
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 12.11.2011
Ten strojek jsem dělal postupně, bez nákresu.Nepamatuji si rozměry.Musím ho nejdřív zkreslit a pak bych ho poslal.
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 6.11.2011 Obsahuje fotku
Dodávám fotky toho sázeče
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika