Příspěvky uživatele - 128.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
motorový olej na řetěz pily, 1.7.2008
Zdravím, dříve kontroly na používání oleje nechodily, ale dneska už si musíte dávat sakra bacha, nemyslím když si jdete nadělat na topení, ale na plošné těžbě ano. No některý hajný to vyžaduje i pro samotěžbu paliva. Jednou jsem dělal palivo pro... celý příspěvek >
Dolmar, 1.7.2008
Zdravím, pane J.S. moje prosba o detail přípojení valníku nebyla myšlená jako předloha pro sestrojení, ale spíš mě zajímalo jak jste to vymyslel. Co se Vám stane s traktůrkem když ho zlomíte do pravého úhlu vůči vleku. U většiny domaděl. vleků kecne... celý příspěvek >
Dolmar, 30.6.2008
Zdravím, pane J.S. koukal jsem na Vaše obrázky zřejmě doma dělaného přívěsného vozíku. Zajímalo by mne jak máte vyřešeno připojení k traktůrku, šel by poslat detailnější obrázek? Děkuji Standa.
zablokovaná brzda motoru, 30.6.2008
Zdravím, tady se jedná o elektrickou sekačku. Opravdu máte jistototu že je to brzdou? Pokud brzda neodbržďuje, tak lze ruku nožem pootočit, samozřejmě při vypnutém stroji, pokud s tím nejde vůbec pohnout tak může byt zadřené ložisko nebo se do... celý příspěvek >
Pochlubte se svými altány, 27.6.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, tento altán jsem postavil někdy okolo roku 1985, od té doby tady proteklo piva a snědlo dobrot. Uvažuji o celkové rekonstrukci (téměř všechno zbourat) a postavit něco "in", nyní jsou jiné možnosti, myslím tím dostupnost různých... celý příspěvek >
olej na řetěz - závadnost, 25.6.2008
Zdravím, myslím, že máte zbytečné obavy protože smolnatější dřevo na opékání dobrůtek je mnohokrát škodlivější než několik řezů mazaných minerálním olejem kde jsou stopy oleje pouze na povrchu řezu. Kdežto jehličnaté dřevo je pryskyřicí doslova... celý příspěvek >
Husqvarna 61, 22.6.2008
Zdravím, podle mého názoru je nejvyšší čas si koupit u HQ pořádnou pilu, protože čtyřková řada s inovovanými motory s předvýplachem čistým vzduchem je zaprvé velmi těžká, bachratá a výkonově slabá, hlavně že má nízké zplodiny. Takže rychle koupit H... celý příspěvek >
Zahradní rumpály, 7.6.2008
Zdravím, to jsou obložené skruže betonovým obkladem. Standa.
Zahradní rumpály, 6.6.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, co takhle založit nové tema. Pochlubte se. Standa.
Kačírek, jeho hustota, nabírání lopatou, 6.6.2008
Zdravím, pohodlně nabírat lopatou tak do 3cm průměru a váží asi 2300kg 1m2. Standa.
Nepravidelný chod motoru B, 4.6.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, uvnítř motoru je klasický odstředivý regulátor (Wattův) a od něho je přes páku ovládaná klapka v karburátoru, plyn se přidává tak, že nastavujete předpětí pružiny protí síle regulátoru. Celý tento jednoduchý mechanizmus se musí pohybovat... celý příspěvek >
Problém s opětovným nastartováním sekačky Mountfield Toro 600, 2.6.2008
Zdravím, zkusil bych se podívat na mezeru mezi magnetem a zapalováním a možná trochu zmenšit mezeru mezi kontakty svíčky. Mezera mezi setrvákem a zapalováním má být asi 0,3- 0,5 mm. Standa.
křovinořez HQ 232R, 1.6.2008
Zdravim, před týdnem jsem měl 232R rozebraný, přidřený ve válci, válec šel zalapovat ale píst a kroužek nový. Pokud myslíte ojniční ložisko na klice, tak by to bez lisu a hrotového stojanu na srovnání kliky asi nešlo. Nevím jestli se dá sehnat sada... celý příspěvek >
Co je to za chorobu?, 28.5.2008
Zdravím, ano ve vzdálenosti cca 100m se prováděl postřit na obilí, myslíte že je možné aby z této vzdálenosti se mohl dostat postřik na tutu révu?. Standa.
brzda nože u motorvých sekaček, 27.5.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, tak už jsem tu dvojčinnou spojku dvakrát popisoval, ale opakování je matka moudrosti. Motor sekačky je nastartován, nůž stojí a je zabržděn, stlačíme zapínací mechanizmus a začne se postupně odbržďovat nůž, když je odbržděn začne se spojovat... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika