|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pohlaví u kuřat?, 22.3.2012 Babička to rozeznávala podle hřebínku, kohouti ho mají větší nebo delší, podle druhu, jinak se to bezpečně dá až tak po měsíci, dvou |  | Paprikova semena červene Kapie z Lidlu, 22.3.2012 já je sadil po dvou-třídenním zaschnutí a jednou přímo a vždy vylezly, sadím jich více na rašelinu, jemně zasypané,90% jich vyleze |  |
|  | Je vhodné obohacovat kompost chem.hnojivem?, 22.3.2012 můžete sypnout trošku chemických hnojiv jako npk a pod.,pokud chcete rozklad urychlit, ale nejlepší bude zakoupit urychlovač kompostu, ten je přímo stavěný na zrychlení rozkladu (např. actigreen),... pokud chcete obohatit kompost hnojivem, je to... celý příspěvek > |  | Paprika - hnojeni, 22.3.2012 můžete, ale ve slabé vrstvě a tak 15 cm do země, aby se rozpad, než k němu dorazí kořeny.Kdyby byly papriky přímo ve slepičincích, spálily by se sazeničky.Taky můžete kuřince zozpustit ve vodě a naředěné s vodou používat co týden k zálivce už větších... celý příspěvek > |  | Česnek a mrazy, 22.3.2012 až vyleze, bude dost času na focení, nevyjede každý ve stejnou dobu... jinak za dva týdny by mohl lézt |  | Uzení klobás studeným kouřem, 22.3.2012 myslet znamená h... vědět,viz A až Z o uzení vlákno
Rozlišujeme uzení dle teploty:
studeným kouřem... teplota do 20 st.Celsia
vlažným kouřem... do 30
mírně teplým... do 45
teplým kouřem... do 60
horkým kouřem... do 100... celý příspěvek > |  | Roubování melounů na tykev, 21.3.2012 já bych zkusil velkou žlutou dýni, když už chcete experimentovat |  | Uzení klobás studeným kouřem, 21.3.2012 a jaká tam je teplota?studené uzení je kolem 20 st.C |  | Maly chodnicek, 21.3.2012  má raději přírodní, beton jen dospod, jestli je třeba |  | Uzení klobás studeným kouřem, 20.3.2012 zdravím, studeným kouřem nikdo neudí, něco jsem napsal ve vláknu A až Z o uzení, je tam něco málo o studeném uzení.ať se dílo podaří |  |
|  | Vlhkost ve skleníku u okurek hadovek, 20.3.2012 zalévejte raději jen kořeny, okolí rostliny, celkovou vlhkost mi hadovky odnesly plísní, raději zalévám jen kořeny a to dost- i dvakrát denně, aby se mohla voda odpařovat listy a nevadla |  | Elektrocentrála, 20.3.2012 jsem to ale... dvojtakt přeci nemá olej,díky Stando, už jsem doma |  | Elektrocentrála, 20.3.2012 zkontrolovat přívod paliva, vyšroubovat svíčku, místo ní dát papír nebo piják a startovat, jestli bude mastný jde palivo,pokud nejde,jít od nádrže směrem ke kerburátoru... jinak centrály mají čidlo oleje, pokud nemáte dost oleje, tak vám to... celý příspěvek > |  | Presadenie 4-metrového smreku, 20.3.2012 budete na to pořebovat na přenesení alespoň bagr, za ty peníze si zasaďte celý "lesík",vím, že je těžké seřezat strom, ale ty náklady ta to nestojí a navíc jak bylo psáno, nejistota jestli se ujme nebo nevyvrátí |  | Konstrukce skleníku, 19.3.2012 nemám skleník vyfocený, ale nemyslím, že by byl nějak ošklivý slepenec, podle popisku to tak vypadá, když bude čes, vyfotím a uvidíme |  |
 |
|
|
|