|
Příspěvky uživatele - 194.24
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odruda?, 29.7.2010  prosím o pomoc při určení této letní odrůdy..děkuji |  | Prosim o radu s rajcinami, 29.7.2010 nejlepší je nakrémovat, používám tekuté rukavice,,DERMA GUARD. |  |
|  | Odrůda rajčete, 17.7.2010 nádhera.. |  | Nejchutnější rajčata, 14.7.2010 Dobrý den, vidím,že pěstujete v kbelících.Příští rok bych taky chtěla..stačí 10 -12 l?..Odrůdy méně obvyklé taky pěstujete mimo skleník? Děkuji za odpověď, hezký den. AniCiz |  | Fazole becovky, 5.7.2010 ano, přesně ony..není to fazol šarlatový! |  | Bylinkové recepty - meduňka, 3.7.2010 Taky by mně zajímalo využití pyré..meduňky mám dost..
Děkuji |  | Achocha - Ačokča, 1.7.2010 ahoj, myslím,že ano-roste velmi rychle.Já jsem taky před týdnem podruhé sázela- kvůli slimákům. Ale zasejte doma, bude to rychlejší předpěstovaná sadba. |  | Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 28.6.2010 Zdravím, máte štěstí, já po přestěhování marně tento česnek sháním, v lesích okolo Litomyšle jsem jej neviděla:) Ani |  | Jahodárny, 27.6.2010 A zrovna ta Frigo měla být lepší..děkuji za informaci. |  | Jahodárny, 26.6.2010 Děkuji moc, myslela jsem si to, že budou nej..Škoda jen, že nemají tu Selvu stáleplodící..A musí se brát standartně 25 ks?Některé by mi stačily po 10..chtěla jsem vyzkoušet více odr... |  |
|  | Jahodárny, 26.6.2010 Dobrý den, budu zakládat nové záhony, jaké máte zkučenosti s producenty sadby? Jedná se o Sempru Turnov, Mažice,Vraňany. |  | Jahody - která odrůda je ta nej?, 24.6.2010 Darselekt je kromě výborné chuti i výnosná odrůda.. |  | Jahody - která odrůda je ta nej?, 24.6.2010 Karmen patří opravdu mezi nejchutnější jahody..Chtěla bych zkusit ještě Frikonsu z Turnova..nemá někdo zkušenosti? |  | Stáleplodící jahodníky, 21.6.2010 Děkuji za info..Ani |  | Stáleplodící jahodníky, 20.6.2010 Zdravím z Pardubicka.Začínám na nové zahrádce, a sháním kvalitní stáleplodící..Poradí mi někdo, kde seženu odr. SELVA? V nabídce jahodáren na netu není. Děkuji Ani |  |
 |
|
|
|