|
Příspěvky uživatele - 150.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kornatka travní, 8.8.2011 Pokud vím, Rovral Flo stáhli taky z prodeje a ty dva se mi nepodařilo nikde sehnat. |  | Kornatka travní, 7.8.2011 Dobrý den, prosím o radu, jelikož už si nevím rady, co dělám špatně. Od doby, co jsem se začala pečlivě starat o trávník, bojuji s několika neduhy jako je plevel, mravenci a hlavně kornatka travní. Pokud se týká mravendů (vč. okřídlených), s těmi... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar EM41, 19.7.2011 Můžete mi ještě sdělit, jak kvalitní je nůž? U současné sekačky musím velice často brousit. Děkuji za informaci |  | Dolmar EM41, 14.7.2011 Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s el. sekačkami Dolmar případně sekačkami Solo? |  | Zkušenosti s elektrickou Stigou, 17.4.2011 Dobrý den, mohl by mi někdo sdělit své zkušenosti s elektrickou sekačkou Stigou, např. Turbo 41El. Mám okrasný trávník o ploše 600m2, sekám 1-2x týdně. V současnosti mám Toro z Mountfieldu (5 let) a nejsem nijak nadšena. Nože musím po čtyřech... celý příspěvek > |  | Petržel, 2.3.2011 Já jsem pěstovala naťovou petržel na balkoně. Nějak mi ji začalo ubývát a všimla jsem si holých stonků bez listů. Vysvětlila jsem svému příteli, že když má na ni chuť, musí ji utrhnout u země. Začal se rozčilovat, že to nebyl on. Tak si myslím, že mi... celý příspěvek > |  | Sauna svépomocí, 28.2.2009 Dobrý den, mohl by se někdo prosím se mnou podělit o své zkušenosti se stavbou venkovní sauny svépomocí, případně doporučit nějakou solidní firmu, která dodává saunové sady pro vlastní dokončení za rozumnou cenu? Předem děkuji za informace. |  | Jakmile se thůje začne zastřihovat shora, 3.6.2008 To je pravda, a jak se zacne zastrihovat z boku, vylomi se prozmenu ty vrchni vetve |  |
 |
|
|
|