Příspěvky uživatele - 150.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kornatka travní, 8.8.2011
Pokud vím, Rovral Flo stáhli taky z prodeje a ty dva se mi nepodařilo nikde sehnat.
Kornatka travní, 7.8.2011
Dobrý den, prosím o radu, jelikož už si nevím rady, co dělám špatně. Od doby, co jsem se začala pečlivě starat o trávník, bojuji s několika neduhy jako je plevel, mravenci a hlavně kornatka travní. Pokud se týká mravendů (vč. okřídlených), s těmi... celý příspěvek >
Dolmar EM41, 19.7.2011
Můžete mi ještě sdělit, jak kvalitní je nůž? U současné sekačky musím velice často brousit. Děkuji za informaci
Dolmar EM41, 14.7.2011
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s el. sekačkami Dolmar případně sekačkami Solo?
Zkušenosti s elektrickou Stigou, 17.4.2011
Dobrý den, mohl by mi někdo sdělit své zkušenosti s elektrickou sekačkou Stigou, např. Turbo 41El. Mám okrasný trávník o ploše 600m2, sekám 1-2x týdně. V současnosti mám Toro z Mountfieldu (5 let) a nejsem nijak nadšena. Nože musím po čtyřech... celý příspěvek >
Petržel, 2.3.2011
Já jsem pěstovala naťovou petržel na balkoně. Nějak mi ji začalo ubývát a všimla jsem si holých stonků bez listů. Vysvětlila jsem svému příteli, že když má na ni chuť, musí ji utrhnout u země. Začal se rozčilovat, že to nebyl on. Tak si myslím, že mi... celý příspěvek >
Sauna svépomocí, 28.2.2009
Dobrý den,  mohl by se někdo prosím se mnou podělit o své zkušenosti se stavbou venkovní sauny svépomocí, případně doporučit nějakou solidní firmu, která dodává saunové sady pro vlastní dokončení za rozumnou cenu? Předem děkuji za informace.
Jakmile se thůje začne zastřihovat shora, 3.6.2008
To je pravda, a jak se zacne zastrihovat z boku, vylomi se prozmenu ty vrchni vetve
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika