|
Příspěvky uživatele - 138.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cydonia oblonga - kdoule, 2.11.2011 Champion je klasika, Pinter nepoznám a Vranju (Bereczcky) som teraz kúpil a som rád. Nielen preto, že má obrovské žlté lesklé hruškovité plody, ale aj preto, že potrebujem bujným rastom zaplniť dieru po vykopanej škumpe pri plote so susedom, kam idem... celý příspěvek > |  | Náhrada za Sulku, 1.11.2011 Myslíte, že na likvidáciu roztoča cesnakového neexistuje iný sírnatý prípravok ako Sulka? Paľo |  |
|  | Cydonia oblonga - kdoule, 1.11.2011 Aké odrody ste kúpil? Dajú sa konzumovať v čerstvom stave? Paľo |  | Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 1.11.2011 Snažil sa niekto krížiť Čistecké lahôdkové za účelom lepšej odolnosti novej sorty a pri súčasnom zachovaní krehkosti a chuti dužiny, podobne ako v prípade Coxovy renety? Paľo |  | Sladká jablka, 1.11.2011 Viem, že to znie neuveriteľne, ale v júli zrelý James Grieve priamo zo stromu zrelý istotne nebude. Bolo to v roku 1979. Starý pán Raška z Prahy, ktorý mal záhradu s chalupou a kamennou pivnicou v Podještědí už dávno nežije, ale o tom, že to bol... celý příspěvek > |  | Jaká réva ke konzumaci?, 1.11.2011 Solaris na jedlo by som už nevysadzoval, aj keď má skorú a vysokú cukornatosť. Je to typická muštová odroda s malými bobuľami a veľkými tvrdými semenami. Poučil som sa na tejto zámernej "chybe". Na jar Solaris preočkujem stolovými sortami. Paľo |  | Sladká jablka, 1.11.2011 Zvonkové je naozaj odroda do teplejších polôh. Naviac je nevyhnutné nechať ho na strome čo najdlhšie. Potom je cez zimu výborné-tvrdé ako Braeburn a pritom šťavnaté a s jemnou kyselinkou. Oproti Braeburnu bohužiaľ nie je aromatické. Vädnutie šupky... celý příspěvek > |  | Odroda, 1.11.2011 Síran draselný je vo vinohradníctve hnojivo k nezaplatení. Ak ho kombinujete s vyzretým maštalným hnojom, nemôžete pre révu spraviť nič lepšie. Dostane tie živiny, ktoré najviac odčerpáva z pôdy. Na nedostatok makroprvku draslíka sú citlivé všetky... celý příspěvek > |  | Odroda, 1.11.2011 Ak byste chcel pán Eugen podľa októbrových listov diagnostikovať poruchy vo výžive, mohol byste si podľa snímky č.2 namýšľať, že ide napr.o nedostatok horčíka, ktorý sa na starých listoch modrých kultivarov prejavuje zeleným pásom okolo žíl 1. a 2.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|