Příspěvky uživatele - 30.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je toto rakytník?, 30.9.2013
Díky moc za pomoc  :)
Je toto rakytník?, 29.9.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den. Jako zahrádkář amatér bych se rád zeptal, jestli je na fotografii rakytník. Srovnávaly jsme to s obrázky na internetu, ale jisti si pořád nejsme. Neradi bychom konzumovaly něco nejedlého. Díky za pomoc.
Problém se zelím, 31.10.2011
Dobrý den, mám problém a nevím co s ním.Udělala jsem kysané zelí a ono nekvasí.Dala jsem do něj cibuli sůl, kmín a Deko a to bude asi ten problém.Poradte zda ho mam vyhodit a začít znovu a nebo půjde nějak zachránit?Děkuji za každou radu. K.
Vhodnost lidských léků pro psy, 8.3.2011
Že se dávají lidské léky psům jsem slyšela hodněkrát a dnes to děláme taky.Náš pejsek byl 12 let hodný, když jsme byli v práci a děti ve škole, tak nic neničil, neštěkal,prostě super pes.Když mu bylo zhruba 12 let, začal pomaloučku, polehoučku sem... celý příspěvek >
Žloutnající listy amarylis, 16.2.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám Amarylku už po odkvětu a po radě jsem odstřihla stonky s květy, teď už mám jen zelené listy ale chtěla jsem se zeptat na cibuli se mi u hlíny objevili bílé tečky a nevím co s tím prosím poradtě mi děkuji ps: přidávám fotku s problémen... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika