Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
PET flase - Slivovica (alkohol obecne), 11.8.2009
Dobrý den. Přelévání v pálenici má zcela racionální důvod a to je pohodový převoz pálenky domů. Rozbitých skleněných nádob už bylo opravdu hodně, to Vám řekne každý majitel pálenice. Zajímavé je ale porovnání, v čem se do pálenice doveze kvas. Viděl... celý příspěvek >
Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 10.8.2009
Dobrý den paní Ivo. O tom, že tyto výrobku jsou na trhu vím už hodně dlouho. Ještě před revolucí jsem držel v ruce kleště, které dělaly tzv. omega řez, který se používal hlavně při roubování vinné révy. Bylo to něco bezvadného. Obrovská produktivita... celý příspěvek >
Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 9.8.2009
Velmi podařené kleště. Prohlížel jsem je opravdu pozorně a je vidět, že dělají čistou práci. Vůbec podařené stránky. Taky to elektrický kolečko je parádní. Tak ať Vám slouží. Stanislaw
Šarka? fotky listu, 8.8.2009
Dobrý den. Paní Kašpárková, šarku nikde nevidím, ale svilušky na listech je tam docela dost. Zkuste to vzít Omitem. Ale má 21 dní ochranou lhůtu. Stanislaw
Moje papriky, 6.8.2009
Dobrý den. Například to, že ta po dvou je již starší odrůda a její osivo je poměrně levné. A ta jedna může být třeba hybridní super novinka, čili osivo je poměrně nákladné a tedy se prodává po jedné sazenici. Samozřejmě to ale může být i jinak.... celý příspěvek >
Uživí se dnes zahradní architekt?, 4.8.2009
Dobrý den. Nebudu se vyjadřovat k tomu, jestli se zahradní architekt uživí či ne. Já se projektováním živím a nestěžuji si. K čemu se ale chci vyjádřit je Vaše věta, že Zahradnictví v kombinované formě není příliš obtížný obor. Já jsem promoval v... celý příspěvek >
Nepozná někdo tento keř?, 3.8.2009
Dobrý den. Pravděpodobně Acer negundo, čili javor jasanolistý. V dospělosti jsou to poměrně velké stromy. Pokud je to on, tak se na stanoviště mohl dostat větrem, umí totiž pěkně zaplevelovat. Stanislaw
Merunka letní řez, 3.8.2009
Dobrý den. Řez na jaře, respektive v době květu, není vůbec žádná chyba, ale pěstitelsky velmi záslužný čin v naprosto správnou dobu. Mám přes hektar modrých peckovin a taky nějakou tu meruňku a řežu pouze v dobu, kterou uvádím. To je hlavní doba... celý příspěvek >
Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009
Dobrý den. Jak píše MUDr. Vysloužil, rozhodně nic teď nezkracovat. Tím byste se připravil o asimilační plochu. A pokud neumíte očkovat a máte jen tento semenáček, tak zkuste najít někoho, kdo to umí a budete mít jistotu, že to poroste. Ještě připojím... celý příspěvek >
Kdoulovec - kdy ostříhat, 1.8.2009
Dobrý den. Paní odpověděla správně. Výrazem sesazení se rozumí sestřihnutí odpovídajícího výhonu na vhodné rozvětvení, které se zamlouvá pěstiteli. Co se týká řezu kdolouvců, je jich přeci jen několik druhů, tak tyto dřeviny kvetou na starém dřevě,... celý příspěvek >
Japonská střecha, 31.7.2009
Dobrý den. Plně souhlasím s Vámi, že jde o technické řešení. Každý schopný tesař to dokáže udělat a další řemeslníci to jenom dotvoří. Jeden z mých synů je klempíř a ten mi čas od času ukazuje fotky až neuvěřitelných řešení, co se dnes dá... celý příspěvek >
Poraďte prosím o jaké rostliny se jedná, 29.7.2009
Dobrý den paní Michaelo. To první je Perovskia atriciplifolia, nebát se to na jaře silně seříznout, to druhé by mohla být Pachysandra terminalis, třetí je Achilleum, jen nevím přesně jaké, to čtvrté si nejsem jistý a to poslední by mohl být Pieris... celý příspěvek >
O jaký jehličnan jde?, 24.7.2009
Dobrý den. Myslím si, že to bude Microbiota decussata. Ale už hůře vidím. Pokud se na podzim začne barvit dohněda, ta je to ona. Stanislaw
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 23.7.2009
Dobrý den. Jak už jsem párkrát tady psal, mě zahrady živí a od Bédi mám několik strojů, ale opravdu jsem nebyl ani s jedním na nějaké garanční prohlídce a nevyzvedl jsem si ani deci benzínu. Na té sekačce jsem po včerejším sekání přitáhnul šroubek... celý příspěvek >
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 23.7.2009
Dobrý den. Jen napíšu svoji zkušenost. Už roky sekám pro jednu firmu pravidelně plochu 2500m2. Nejdřív jsem měl MTD, dnes naopak vlastním právě to GGP. Nejsem odborník strojař, ale já osobně jsem velmi spokojený právě s tím italem. Na MTD závit... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika