Příspěvky uživatele - 46.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stagnace Kamčatské borůvky, 1.5.2009 Obsahuje fotku
A takhle vypadá násada M. Triumf na prvního máje u mě.
Třešeň do tří metrů výšky, 24.4.2009
Ještě slaběji rostoucí podnož než-li Colt je Gisela 5. Už to mají v zahraničí v sadech a jsou z toho štíhlá vřetena.V ČR lze sehnat na tého podnoži odrůdu Reginu. Podnož znatelně přibližuje plodnost. Již stromky ze školky mají "kvěťáky".... celý příspěvek >
Převislé jahody, 24.4.2009
Zdravím všechny a chci se zeptat, to jsou ty převislé jahody tak výborné, že je každý chce? Juraj Kafka
Stagnace Kamčatské borůvky, 11.4.2009
tak ted už to vyrašilo, tak chlupaté listy mají jak Duet, tak i další jako Čelabinka, Sinoglaska, Atut, Wolocebnica i Modrý Triumf. Duet je pozdějirašící a tím pádem později kvetoucí s okrouhlejšími lístky. Čelabinka a Sinoglaska jsou už... celý příspěvek >
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 9.4.2009
U nás v zahradnictví ji mají 50 cm za 170,- Juraj Kafka
žluté dřínky, 5.4.2009
Taky se připojím, mám doma plodovou odrůdu s názvem ´Jolico´. Je světle červený. Už odkvétá.  Na plody jsem zvědavý. Jako opylovače jsem si pro jistotu vysadil obyč. planý dřín. Škoda, že se tady tomu nikdo nevěnuje, no není to... celý příspěvek >
Ostružiníky beztrnné, 30.3.2009
divné, a co kdybyste zkusil tu mateční rostlinu nařízkovat?
Jakou meruňku?, 30.3.2009
Ať pevná či zkapalněná, prodaná je prodaná a penízky v kapse, to samé Vám řekne i každý vinař o víně. Navázal jsem na to co napsal př. Vysloužil. Tak to zkrátka je. Co se týče mě, tak já jsem spíš na tu chuť:-D..tedy té pevné meruňky. Kapalnou... celý příspěvek >
Jakou meruňku?, 27.3.2009
K tomu si dovolím připojit ještě jednu neochvějnou pravdu. Víte, která meruňka je nejlepší? Prodaná. Juraj Kafka
Jakou meruňku?, 27.3.2009
Ale dobře, já jen, že z toho výběru pro jižní Moravu je víc odrůd. A nejsou to zrovna novinky ty Lednické. Zaujaly mě ty staré odrůdy, které roubujete. To je záslužná činnost. Objevil jste nějakou chuťovku? Juraj Kafka
kvalitní kniha, 26.3.2009
Mám doma nadčasovou zelenou brožuru "Řez ovocných dřevin" Fr. Kyncl, SZN, 1980. K sehnání dnes už nejspíš v antikvariátech. Jsou tam uvedeny a srozumitelně zdůvodněny všechny základní řezy i různé palmety včetně nákresů. J.... celý příspěvek >
Jakou meruňku?, 26.3.2009
Tato odrůda, u které je uváděno, že kvete dlouho, kvete skutečně celý měsíc. To Velkopavlovická nedokáže. A proto tam je šance, že ty poslední květy prostě vydrží a stanou se z nich plody. Byť třeba výnos je značně omezen zmrznutím těch prvních... celý příspěvek >
Dobrý den. Podle osobní degustace z různých stromů v Lednici mi nejvíc chutnala Lemeda. Zapamatoval jsem si ji podle toho, že je sladká jako med. Plody jsou menší, ale štavnaté a sladké.Zkouším ji na zahradě v 500 mnm a zatím jde. O něco ranější... celý příspěvek >
Pro Vás i pana Hausera, Škoda, že znáte jen odrůdu Velkopavlovickou a Maďarskou. Je přeci na Břeclavsku celá pleáda Lednických odrůd. A různou dobou zrání. Chuťově i velikostně jsou to odrůdy velmi zajímavé. Pán z Břeclavska ať zajde do... celý příspěvek >
Rez Hrušňová, 25.3.2009
Celá diskuze je o tom o něco níže. Jinak co je lepší, zlikvodovat hrušeň nebo jalovec?JK
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika