|
Příspěvky uživatele - 3.215
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přerostlá tráva kolem domu, 30.8.2011 No nakonec jsem to zlikvidoval, křovinořezem BG-BC 25 Blue Einhell půčeným od kamaráda.. vysbírali jsme z toho ten bordel a včil teda musím splašit nějakou tu sekajdu, kterou to budu pravidelně udržovat.. Nevíte někdo o nějaké dobré? |  | Přerostlá tráva kolem domu, 19.8.2011 A nemáte někdo zkušenost s benzínovým křovinořezem BG-BC 43 Einhell Blue? |  |
|  | Zahradní traktor Yard-man, 28.7.2011 Zvažuji koupi zahradního traktoru, už nějakou dobu po něm toužím, beru to jako určitou formu relaxace = vypnutí po práci.. Zatím co jsem tak zkoumal se mi líbí Yard-man - HN 5180 K Deluxe. Máte někdo zkušenost s tímto konkrétním, popř. s touto... celý příspěvek > |  | Zahradní nábytek Hecht, 30.6.2011 Máte prosím někdo zkušenosti s tímto nábytkem? |  | Sekačka Dolmar PM-4600 S, 28.6.2011 Známí ji mají a já o ní uvažuji také. Zkoumal jsem to teď na více webech a diskuzích a našel jsem převážně dobré ohlasy.. Nyní ji mají i s "dárkem" tak snad neprohloupím, když objednám.. A hmotnost dle všech možných webů je opravdu cca 33 kg jak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|