|
Příspěvky uživatele - 219.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011 Takže vy radíte Stihl MS 170D? Pochopila jsem správně, že pily servisujete? Řetěz se může dát i jiné značky nebo musí být od Stihlu? A lišta... hmm, s tím by si už servis asi poradil, ale co je na ni špatného? A ještě se Vás zeptám... značka... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011 Chlapy, chlapy... vy mi dáváte :-D
Tak od včerejška už jsem byla rozhodlá asi tak třikrát a pokaždé pro jinou pilu :-D
Ještě jednou upřesním, že vybírám pilu, která by jednou za rok zvládla pořezat 10 kubíků dřeva a topení v krbu... nebudeme s ní... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 25.10.2011 I Vám moc děkuju za rady a za zastání ;-) |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 25.10.2011 ...a proto se obracím na vás, na "odborníky" :-) já se spíše orientuju v kuchyňských spotřebičích, ale chtěla bych manželovi udělat radost a neudělat přitom hloupost...
k bodu 2. napsala jsem podobný dotaz do třech iternetových obchodů,... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 25.10.2011 a jakou pilu prosím máte? Třeba budu mít štěstí jako jste měl při koupi vy ;-) |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 25.10.2011 asi jsem čekala nějakou takovou reakci, že za málo peněz nemůžu čekat hodně muziky, bohužel po dobu mé mateřské u nás peníze spíše nejsou než jsou a něčím topit musíme, takže do toho půjdu i s rizikem, že to nebude žádná super kvalita... Věřte mi, že... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 25.10.2011 ...už asi měsíc vybírám motorovou pilu pro mého manžela. Když už se mi nějáká pila líbí, odpovídá cenově, najdu i pár dobrých recenzí... tak bohužel najdu i jednu nebo dvě špatné zkušenosti a je po výběru :-/
Moc bych chtěla poprosit o vaše... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|