|
Příspěvky uživatele - 6.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Starjet nebo Karsit?, 24.10.2011 Vidím, že jste odborník, který tomu hodně rozumí. Rád bych se Vás ještě zeptal na Seco Challange.
1. Nevíte zda motor 16hp bude Intek nebo Vanguard?
2. Jestli jsem to pochopil správně, tak na sběr listí je potřeba použít vysokozdvižné... celý příspěvek > |  | Starjet nebo Karsit?, 21.10.2011 Moc děkuji za vyčerpávající informace a foto .
Máme vybráno. Traktůrek vypadá skvěle. Dle toho co píšete, tak aut. uzávěrku dif. potřebovat nebudeme (pokud jsou s tím problémy, tak nechápu proč místo automatu nedělají radši mech.... celý příspěvek > |  |
|  | Starjet nebo Karsit?, 17.10.2011 Dobrý den, také vybírám vhodný zahradní traktůrek. Pozemek mám mírně ve svahu a poměrně členitý cca 1500 m2, kde se seče 4-5 ročně a dále 800 m2, kde se seče 2-3 měsíčně. Navštívil jsem prodejce původně s myšlenkou na mulčovadlo F600... celý příspěvek > |  |
|
|
|