Příspěvky uživatele - 70.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Č. lepotica a Katinka, 29.7.2011
Mně Katinka plodila na myrobalánu už druhým rokem, což jsem nečekal vzhledem k její zvláštní šlahounovitosti a jakoby absenci plodonosného obrostu, který tam přeci jen byl. Taky se uvádí, že je to správný opylovač pro Čačanskou ranou. Mám je... celý příspěvek >
Neznámá odrůda koupená jako Topfirst, 29.7.2011
Člověk by si přál, aby mu alespoň prodali něco, co nemá, když už mu neprodají to, co mají napsáno na visačce. Když tady v té prodejně nikdy Top neměli, tak ho můžu mít těžko. Z Toptaste se nadělalo už moc "humbuku", člověk si myslí, jaká to... celý příspěvek >
Stručné popisy některých německých odrůd, 29.7.2011
To není moc dobrá zpráva.
Jak se jmenují tihle broučci?, 29.7.2011 Obsahuje fotku
V zahrádkáři jsem kdysi četl, že jsou na půl užiteční a z části, že konzumují různé plody. Ale zatím jsem je na nich moc neviděl. Nemůžu si vzpomenout jak se jmenují. Osobně mně spíš vadí mravenci a škvoři v plodech.
Harbritte - plody poškozené zobonoskou ovocnou, 29.7.2011 Obsahuje fotku
Deformace plodů poškozených pravděpodobně zobonoskou
Strupovitost - Krasava, Envoy, nektarinka Harco, 29.7.2011
Já už si myslel, že je to problém jen tady toho místa. Bv je kde?  Petr
Strupovitost - Krasava, Envoy, nektarinka Harco, 29.7.2011
To jsem si myslel, že nektarinka Harko je odolnější, než ostatní, po údajně dobrých zkušenostech z Polska.
Strupovitost - Krasava, Envoy, nektarinka Harco, 29.7.2011 Obsahuje fotku
Chemická ochrana v budoucnu nezbytná.
Č. lepotica a Katinka, 29.7.2011
Pokud mě Č.raná nezačne konečně pořádně rodit, udělám s ní přesně to, co s ní udělal p.Boštička. Katinka ji spolehlivě nahradí. Všiml jsem si na Mittwochem dodaných fotkách, že její úrodnost posuzovali na podnožích Wangenheim. a St. Julien. Na nich... celý příspěvek >
Choroba meruňky - identifikace, 29.7.2011
Nemůžu si pomoct, ale tohle jsou projevy Hnědnutí listů meruňky. Je to s něčím těžko zaměnitelné. I ta moje strupovitost je jasná. Co mně je to platné, že Velkopavlovická nebo Karola tím tolik netrpí, když většina úrody shnije ještě na stromě.... celý příspěvek >
Kidd´s orange, 29.7.2011
Co s tím uděláme Palo, když potřebujeme záset a není už kam?  
Vlaška končí, 28.7.2011
Přesně tenhle snímek jsem potřeboval na porovnání. Dík. Petr
Č. lepotica a Katinka, 28.7.2011 Obsahuje fotku
Jsem fakt příjemně překvapený s čím dál kvalitnějších plodů Katinky i na tak stinném místě jako ji mám já. Opravdu výborná. Jsou chutnější, než ty předčasně zralé lepotice. Rozhodně má pravdu p.Blažek ve své knize a ne p.Tomáš Ján ve svém článku v... celý příspěvek >
Vlaška končí, 28.7.2011
Přeju hodně kvalitních plodů a díky za určení neznámé odrůdy.
Vlaška končí, 28.7.2011
Paráda. Proto chodím po krajině, abych viděl i takovéhle pěkné věci. Třeba takovouhle švestku ve vesnické zahradě. Ten klid a všude tolik místa. To by bylo stromků, na těch velkých, místy nevyužitých zahradách. 
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika