Příspěvky uživatele - 223.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba ptačího zobu, 26.6.2012
Tak jsem to ostříhal klasicky seshora na výšku cca 35cm (jen mladé výhony) a kde to šlo, zkrátil jsem nízké boční výhony. Uvidíme... Pavel
Výsadba ptačího zobu, 12.6.2012 Obsahuje fotku
Zasadil jsem na jaře živý plot z ptačího zobu a zapomněl na to, že by se měl hned zastřihnout. Teď vyrašily nové výhony, samozřejmě směrem nahoru. (Viz obrázek) Jak bych měl teď rostlinky zastřihnout, aby mi obrazily a zhoustly i dole? Stačí... celý příspěvek >
Hnědý povlak na kvasu, 4.11.2011
ještě se mi zdá být trochu sladký, však to ještě není ani 2 měsíce. Jestli je tam nějaká cizí příchuť si netroufám říct, moc zkušený nejsem. Proč nechávat kvas tak dlouho? Normálně pálím začátkem prosince, švestky jsou nasypané do sudu začátkem... celý příspěvek >
Hnědý povlak na kvasu, 20.10.2011
Mám měsíc odleželý švestkový kvas a povrch se potáhl hnědým povlakem. Nevím jestli je to v pořádku, protože kvas nezakládám každý rok. Může někdo poradit?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika