|
Příspěvky uživatele - 209.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou rotační sekačku?, 25.4.2007 Mám B&S už 10 let, část zahrady ve svahu kde se se sekačkou udržím jen tak tak a jede jak za mlada. Sekám po vrstevnici a zatím žádný problém. |  | Nákup profi techniky: Stihl, Brill, Husqvarna, Honda..., 25.4.2007 Hledal jsem na našem trhu rotační sekačku s co možná nejsilnějším motorem, váhou do 45 kg a hlavně schopnou sekat i vlhkou trávu. Nejsilnější motor s bezkonkurenčně největším kroutícím momentem má Honda HRX 537 C1 HXEA, která dle... celý příspěvek > |  |
|  | Nákup profi techniky: Stihl, Brill, Husqvarna, Honda..., 23.4.2007 Ano, to je i můj názor. Já osobně sekám běžně křoviňákem 3000m2 za šichtu (někdo to ale za mnou musí shrabat, mě to hrabání leze krkem). |  | Je strunová sekačka dobrou volbou?, 5.4.2007 A nemůžete , až bude chlap u souseda sekat, se s ním domluvit, aby Vá za úplatu taky vždycky současně posekal Vaše porosty? |  | Benzinová sekačka, 19.3.2007 Na domácí sekání 1700 m2 jsem si před 10ti lety také u Mountfieldu koupil TDL484TR. Uvedenou plochu, která je částečně ve svahu, sekáme min. 6x ročně a zatím bez nejmenšího problému (pokud nepočítám 1x za 2 roky běžnou výměnu... celý příspěvek > |  | Stihl FS 130 4-mix, 5.3.2007 A jak je na tom FS 130 s vibracemi na ruce v porovnání s FS 120? |  | Jaký samosběrný traktor na 105.000 m2?, 7.2.2007 Domníval jsem se, že když použiji za třímístnou číslovku tečku, je jasné, že překlep je vyloučen. Výměra je opravdu 10,5 ha (nikoli 15,5 ha). Původně (za mlada) jsem to několikráte sekal na etapy křovinořezem. Je fakt, že než jsem došel na konec... celý příspěvek > |  | Jaký samosběrný traktor na 105.000 m2?, 7.2.2007 Potřebuji poradit s výběrem samosběrného traktoru pro sekání trávy na mírně svažitém terénu o rozloze 105.000 m2, s pravidelně sekaným, ne přiliš kvalitním travním povrchem, s místy osazenými listnatými dřevinami (dub, buk, jeřabina). Uvažuji se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|