Příspěvky uživatele - 199.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 13.11.2011
Pěstuji tyčková rajčata a bez postřiku ani ránu. Díky postřiku mám ještě teď ze sklizně venku pěstovaných 7 přepravek dozrávajících výborných rajčat. Moje oblast pěstování je Polabí. Z pozorování okolí vím jak probíhá pěstování bez chemie.
Jaké vápno do kompostu?, 11.11.2011
Složky popela jsou rychlá hnojiva.
Sladká jablka, 31.10.2011
Zvonkové jím až někdy v dubnu a je tak krásně kyselé, že po něm přímo obživnu. Tehdy nemá chybu. Je také pěkného tvaru a má nádhernou barvu.
Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 31.10.2011
Čistecké mám také nejraději. Před lety dcerka ležíc na dece na zahradě pojídala jablko James Grieve a já jí nabídl Čistecké. Kousla do něho a zeptala se mě:" A co mám teď udělat s tímhle?"  Jeho nevýhodou je, že plodí na konci větví.... celý příspěvek >
Švestkové víno, 24.10.2011
Máte pravdu, vždyť z kompotovaných švestek se pecky také nevyndavají.
Švestkové víno, 23.10.2011
Po převaření švestek je vypeckujete? Nebo kvasíte s peckama?
Narašený česnek, 23.10.2011
Ne všude se česneku daří. Ptejte se sousedů.
Rakytník, roubování - už to někdo zkoušel?, 23.10.2011
Výhonky rostou z kořenů. Na zahradě jsem měl plody letos poprvé a výhonky rostou jako divé. Rakytník mám na prozatímním místě a budu ho muset přesadit na místo, kde by byly neustále sekány.Na množství horší než Škumpa.
Jak se zbavit přesličky, 19.10.2011
Přesličku likviduji vytrháváním už 50let, naprosto neúspěšně. Ale používám ji na chatě na drhnutí připálených kastrolů, takže mi její menší výskyt nevadí. Čaj z přesličky by snad měl zlepšovat kvalitu nehtů.
Rakytník, roubování - už to někdo zkoušel?, 19.10.2011
To si pište, že se dostanou až k sousedům. 1 metr od plotu je blízko. Budete mít se sousedem potíže. Rakytník je nejlepší vysadit někam do divočiny.
Skladování hrušek, 18.10.2011
Mám příšerně vlhký sklep. Některá jablka se potahují plísní, ale ty s mastnějším povrchem, třeba Idared plísni vzdorují. Špatně je na tom třeba Spartan se strupovitostí zasaženým povrchem. Chtělo by více sklep větrat. Vlhkost ano, ale s mírou. Hrušky... celý příspěvek >
Narašený česnek, 16.10.2011
Česnek jsem za 40 let pěstování nikdy nemořil. Jestliže jsou na stroužcích narašené kořínky, bylo by snad lépe už nemořit. Ale záleží na čistotě, respektive zamoření půdy.
Chladné počasí sběr paprik?, 16.10.2011
Otrhané papriky nechte doma dozrávat. Dobarví se. Namrznuté odejdou.
Jedovatý tis vedle malin, 14.10.2011
Je to zajímavý dotaz. Já bych se tolik nebál. Bobule tisu jedovaté nejsou, snad jen zrnko v nich by mohlo být jedovaté. Sám bobule, když jdu někdy kolem tisu ochutnávám, zrnko vždy vyplivnu.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika