Příspěvky uživatele - 133.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melrose a Gloster, 19.10.2011
Súhlasím s názorom, že šľachtenie rezistentných jabloní je rozumný trend a jeden z hlavných spôsobov, ako ozdraviť prechemizovanú prírodu v našich záhradkách. Pre zmenu sa naopak musím zastať p. Vlastimila, ktorý na rozdiel napr. od známych... celý příspěvek >
Kanadská borůvka, 19.10.2011
Dobrý deň! Napísal ste veľa rozumných a užitočných názorov a rád. Ak by som sa zameral iba na kanadské čučky, vyberiem odrody s bujným rastom a zasadím ich do metrových jám, aby ma prežili a prinášali úrodu mojím potomkom. Ako som už písal, mám ich... celý příspěvek >
Skladování hrušek, 18.10.2011
No vidíte, ja som mal tiež v pivnici po lýtka vodu z roztopeného snehu, takže relatívna vlhkosť priam ideálna (cez 80%), teplota okolo +5 a napriek tomu mi šupka na Topazoch popukala. Ani som jablká pred uskladnením nemusel máčať v "herbicídnom"... celý příspěvek >
Melrose a Gloster, 18.10.2011
Plody napadnuté chrastavitosťou, obaľovačom a fyziologickou škvrnitosťou na snímke p.Ronyho ani málo hranaté hrdzavé malé plody na ľavej snímke p.Miloša mi vôbec nepripomínajú odrodu Melrose, aj keď chcem veriť, že menovaní pestovatelia nepochybujú o... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika