|
Drvič záhradného odpadu, 3.3.2013 Nepíšete jaký máte štěpkovač, ale podle popisu závady, předpokládám hodnotu stroje kolem 4.000,-kč.Pokud chcete zpracovávat suché větve, tak je to pro stroj větší námaha.Samozřejmě, že budete muset trochu ubrat na průměru větví, které tam dáváte.Když... celý příspěvek > |
 |
Obnovení barvy/nátěru zapuštěného plastového bazénu, 9.2.2013 Každý rok na jaře březen či duben, podle počasí, uvádím bazén do provozu.Před napuštěním jsem po dva roky otíral boky bazénu ředěným přípravkem ATTACK Detergent-gel na odstranění nečistot.Další rok byly nečistoty více a tak jsem se rozhodl přípravek... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Podzemní šachta pro filtraci, 15.10.2012 Tam kde svařují bazény, tak z materiálu o síle 6 mm dělají šachty na filtraci a ta příjde mnohem levněji.Zkusím napsat AB Plast Sebranice, mají provozovnu Pohodlí u Litomyšle, třeba to zas nesmažou.Jsou i na internetu. |
 |
Jakou koupit sněhovou frézu, 15.10.2012 Před pár léty jsem už taky začal uvažovat o nějákém pomocníkovi na sníh.I když je u nás sněhu v zimě dost, tak fréza na sníh nebylo to pravé co jsem chtěl, protože mám vydlážděnou cestu před domem i garáží.Po odhrnutí sněhu jsem stejně musel vzít... celý příspěvek > |
 |
Strom u zdi, 7.10.2012 Kdysi mně jeden starý pán řekl, že taková jaká je koruna stromu, tak jsou rozrostlé kořeny stromy.Dle mého názoru Vám kořeny stromu budou narušovat základy.Rodiče měli menší třešeň 3 metry od domu.Kde si myslíte, že byla část kořenů? Až se začala... celý příspěvek > |
 |
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 3.10.2012 Nešlo by dát fotku, jak vlastně ty krytky vypadají?Je těžké se takto k tomu vyjádřit. |
 |
Jak máte vyřešeno hlídání vody u bazénu, 9.9.2012 Co se týče opravy čerpadla, tak to zas není tak drahé.Přelom je asi rok 2005, kdy se k nám přestala dovážet čerpadla, která měla nekrytý hřídel.Zde po několika letech došlo ke zrezivění hřídele.Pokud už nešla hřídel stočit na menší průměr gufera, tak... celý příspěvek > |
 |
Rozboceni bazenovych hadic 32mm, 21.8.2012 Tam, kde dělají bazény tyto rozbočovače mají.Případně se to dá použít i z mědi a ty zase seženete, kde se prodávají instalatérské věci.Není to přímo na hadice, ale je to rozbočovat na měděné trubky na topení.Dá se to velmi dobře použít.Pokud máte... celý příspěvek > |
 |
Naviják na solární plachtu, 31.7.2012  Celkový pohled na konstrukci |
 |
Naviják na solární plachtu, 31.7.2012  Navinutá plachta za pomocí koncové růžice |
 |
|
 |
Naviják na solární plachtu, 31.7.2012  Pohled na druhou stranu |
 |
Naviják na solární plachtu, 31.7.2012  Když jsem začal používat solární plachtu, taky jsem řešil, kam ji navinout.Nechtěl jsem žádný stojan, který by zas někde překážel.Rozhodnutí padlo na jednoduchou a lehkou konstrukci, která je přišroubována na přední čelo zastřešení bazénu.Čelo můžu... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 22.3.2012 Vidíte, stačí se rozčílit a hned jde všechno.Pak, že nic neumíte opravit i Vy jeden lyšáku.Vše v dobrým, legrace musí být i kdyby na chleba nebylo.Většinou se jedná o nějákou blbost, ale je přijít na to.Mějte se hezky a přeji žádné blbosti. |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 21.3.2012 S tím mazáním el.pily.Nalijte trochu benzínu do nádržky pro olej.Pořádně s tím zatřepte.Určite se vyjdou nečistoty.Pak vezměte injekční stříkačku s jehlou a snažet se nastříkat do otvoru trysky pro mazání řetězu.Dovnitř se nedostanete, ale vyčistíte... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 20.3.2012 Položená otázka zní:"Kolik by to stálo v servisu?".Odpovídám, nevím, protože nepracuji v servisu. Já si opravuji všechny závady sám, kromě záručních.Podle toho, co jste psal o sekačce, moc motorům nehovíte.Protože stačilo vyšroubovat svíčku a hned... celý příspěvek > |
 |