Příspěvky uživatele - 49.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rostlina s mělkými kořeny, 10.6.2011
Díky, o bambusech jsem už také přemýšlela, zahrada je ve výšce 350m, jedná se o pruh podél jižní strany domu, sluníčko tam docela je, ale protahuje tam od západu. O bambusech jsem uvažovala už i dříve na jiné umístění. Ale měla jsem pocit, že nejsou... celý příspěvek >
Rostlina s mělkými kořeny, 10.6.2011
Pardon, chybička se vloudila, druhý odstavec má být: Napadla mě nějaká vysoká travina - Ozdobnice čínská, třeba Cabaret by se mi líbil. Jediné co mi trošku vadí je, že stíní jen půl roku (měla by vytvářet alespoň trochu soukromí před oknem).
Rostlina s mělkými kořeny, 9.6.2011
Dobrý den, Ráda bych zasadila něco většího do prostoru, kde asi 3/4 metru pod povrchem vede elektrické vedení. Co má natolik mělké kořeny, aby to vedení nepoškodily? Napadla mě nějaká vysoká travina - Ozdobnice čínská, třeba Cabaret by se mi ň... celý příspěvek >
Jak rychle roste bobkovišeň?, 9.6.2011
Kdy je vhodné stříhat bobkovišeň? Mohu i teď? Koupila jsem jí na jaře pěkně rozvětvenou, ale od té doby jen žene nahoru (snad 10cm/měsíc) a sama od sebe se nevětví. Ale bojím se, abych ji střihem nezarazila, děkuji.
Vzdušnější stromek, 9.6.2011
Nádherný strom. Ale mrazuvzdornost do -21st.je málo. Z důvodu omrznutí se bojím i cypřišků, jinak by se mi líbil třeba Chamaecyparis lawsoniana "Stardust".
Vzdušnější stromek, 8.6.2011 Obsahuje fotku
Nevím proč se nevložilo foto.
Lze přesadit vysoké thuje?, 8.6.2011
Soused 4 takhle velké thuje přesazoval, bagrem, prý s velkým balem, a 2 z nich to asi nepřežijou, vypadaj už dost uschle.
Vzdušnější stromek, 8.6.2011
Dobrý den, marně se snažím najít nějaký stromek, co by vyhovoval mým představám. Neměl by být příliš vysoký (počítám s nějakým zastříháváním, nechtěli bychom ho pustit víc jak na 3-4 metry), ale ani pomalu rostoucí. Spíše vzdušný, s koncema větviček... celý příspěvek >
Hrušeň neplodí, 19.5.2011
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně naší hrušky. Jedná se o vzrostlý strom, v dobré kondici, pěkný, který ovšem neplodí. Myslíme si, že by možná chtěla přihnojit, neb v minulosti také neplodila a po přihrnutí lepší hlínou několik let... celý příspěvek >
Jakou odrůdu vybrat?, 19.5.2011
Dobrý den, ráda bych pořídila na zahrádku nové 2 stromky, švestky nebo něco podobného (blumy, renklody, to je fuk). Hlavní požadavek po přečtení pár témat o chorobách mám ten, aby stromky přežily. Nemusím mít nutně nejchutnější a největší plody v... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika