Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ozdobný keř - krásná neznámá, 16.5.2009
Dobrý den. Jedná se o kultivar rostliny Paeonia sufruticosa, čili dřevitá pivoňka. Koupit se dá dle mého poměrně snadno v dobrém zahradnickém podniku. Je celá řada kultivarů a jsou opravdu velmi krásné. Stanislaw:-)
Vzdálenost keřů od plotu, 15.5.2009
Dobrý den. Pokud jsem správně pochopil předcházející příspěvek, tak soused vysazoval svoje habry až potom, co je vysadil tazatel. V tom případě by to nebyl zvláštní zahradník, ale naopak ten, co hodně přemýšlel. Nicméně i tam, kde už jeden živý plot... celý příspěvek >
Půdní kondicionéry, 14.5.2009
Co ještě chcete vědět víc, než jste se dozvěděl na Vámi uvedeném odkazu? Pan doc. Salaš učí v Lednici na zahradničině dendrologii, dělal jsem u něj zkoušku z tohoto předmětu. Je to výborný odborník na tuto problematiku. Není to žádný prodejce.... celý příspěvek >
Nejedovatý živý plot, 13.5.2009
Tak můj učitel, pan ing. Hurych Václav ve své dendrologii uvádí pro Vámi požadovanou výšku toto: Berberis juliane; Buxus; Ilex aquifolium, opacca; Pyracantha cocc. Nicméně vše kromě Pyracanthy je jedované v různé míře. Takže máte výběr jasný.... celý příspěvek >
Nejedovatý živý plot, 13.5.2009
Pane Petře, nelamte si s tím až tak hlavu. Pomohl jsem vychovat 5 dětí, všechny taky velmi zvídavé a jsou tady bez újmy dodnes a dokonce už jsem 2x dědečkem. A to se profesně přírodou zabývám už 41 roků. Nicméně nepíšete, zda Váš plot má být... celý příspěvek >
Sázení brambor - kolik?, 6.5.2009
Tak to byste zasadil zřejmě trochu moc. Sázel jsem nedávno na své menší pole o rozloze 900m2 a zasadil necelých 200kg. Sázeno klasickým neseným dvouřádkovým sazečem.  Stanislaw
Usychá nám meruňka, 6.5.2009
Dobrý den. Možná, že to tak bude, ale dle mého je to příliš velké poškození na monilii. Sice z fota není vidět celé to poškození, ale tipnul bych toto na apoplexii, čili mrtvici meruněk. V mém sadu na to letos doplatilo už 6 poměrně velkých stromů... celý příspěvek >
Řazení rychlosti na Vari - Honda, 4.5.2009
Dobrý den. Takové řazení vlastním už hodně dlouho. Koupil jsem jej tuším na nějaké výstavě. Páčka řazení je uchycena přímo na kleštinách řízení a odtud vede táhlo k malé objímce, která je nasazená na řadící páku v převodovce. Vše funguje naprosto v... celý příspěvek >
Na co roubovat ibišek?, 29.4.2009
Ibišky se zcela běžně roubují zimním roubováním v ruce na semenáče Hibiscus syriacus. Stanislaw
Postrekovac alebo rosic, 29.4.2009
No, přeci jen se přidám. Vlastním oba výrobky, jak rosič, tak postřikovač. Dá se s tím článkem celkem souhlasit, co však s rosičem nejde udělat, je přesný postřik herbicidem. Při použití postřikovače a kvalitní herbicidní trysky se k sousední... celý příspěvek >
Zkvalitnění trávníku, 23.4.2009
Naprosto stačí. Trávy klíčí na světle, takže je to v pořádku. Dodržovat vlhký povrh a jistě vyklíčí. Stanislaw
Hydrogel?, 23.4.2009
Uděláte dobře, když necháte romilu na pokoji. Ví velmi dobře co píše. Zrovna moje přítelkyně bydlí v místě, kde je největší dešťový stín v této republice. Tam již v této době je sucho. Je třeba o tom něco vědět a potom argumentovat. Nejen blábolit.... celý příspěvek >
Hydrogel?, 23.4.2009
Nežijeme sice na poušti, ale celá řada rostlin se pěstuje v nádobách za podmínek, které moc daleko k tomu nemají. A také majitelé se nemusí vždy zdržovat na místě a přesto chtějí mít pěkné třeba balkónovky. No a tyto pěstební pomůcky jim k tomu velmi... celý příspěvek >
Sekačky od Mountfieldu, 20.4.2009
Dobrý den. Já jistě nejsem prodavačem v M, ale jejich výrobek a to ne jen jeden vlastním a pravidelně používám ke své práci. Mám dlouho sekačku od GGP, ani nevím jaký typ. Má slitinovou skříň a opravdu silný motor Brigs. Každoročně s ní pravidelně... celý příspěvek >
Pěstování magnolie, 19.4.2009
Dobrý den paní Urbanová. Nemyslím si, že jste koupila semenáček. Důvod je prostý. Magnolie se u nás množí řízkama, protože semenáčky jsou velmi choulostivé na přezimování. Už je to nějaký ten pátek, kdy jsem přesně toto téma probíral s majitelem naší... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika