|
Příspěvky uživatele - 234.24
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 12.10.2011  Zdravim Vás,
S vinnou révou jsem začal v roce 99 zakoupením referenčních hlav ZW, Krystalu, Prim, Festivalnyj. Dvě hlavy ZW jsem vysadil před garáží a tři (P, K,F) ve studeném skleníku. V letech 2002 jsem jako vizionář s vizí globálního... celý příspěvek > |  | Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 11.10.2011  Zdravím Vás Paľo,
Měření jsem prováděl při cca 18-20oC. Měření byla po zmoštování smíchaných hroznů od garáže a z vinice (cca poměr 1//10), tak jsem dostal výslednou hodnotu rozdrceného kvasu 20oKWM. Sbíral jsem všechny hrozny, nikoliv výběr.... celý příspěvek > |  |
|  | Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 10.10.2011 Dobrý den pane Bred_iku,
sleduji všeobecnou diskusi o vinné révě na Vysočině. Poloha mého RD je cca 470 m.n.m., vinice je na jižním svahu o sklonu 30o, ale v mrazové kotlině řeky Jihlavy. V sobotu jsem sklízel ZW z vinice a od garáže. ZW... celý příspěvek > |  |
|
|
|