|
Kdo poradí jakou zvolit motorovou sekacku?, 10.10.2011 Na výkony se prozačátek vykašlete. Nemáte se sekačkou pražádnou zkušenost, tak si zajděte k nejbližšímu prodejci a servisákovi v jedné osobě (podniku) co máte v okolí, nechte si poradit s výběrem stroje, nechte si doporučit výkon a k němu choďte na... celý příspěvek > |
 |
Trakturek Stiga vs. Starjet vs. Snapper, 10.10.2011 Osaďte Seco vyokosběrnými noži a můžete sekat i vlhkou trávu klidně po dešti. vyzkoušeno na cca 20cm vysoké trávě. Vyšší nechte trochu proschnout třeba do odpoledne a pak tradá do ní. Chce to jet rozumně pomalu ale dá se to.
Na co bych chtěl u Seca... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 10.10.2011 Nevíte někdo co to Mtf namontoval do Castelů či čehoto za motory prý B&S se dvířkama co mají packy vzduchového filtru zepředu (Quantum má packy dole), papírovým filtrem užším než mají běžně 5-6hp (625-675), ale není to Sprint ani Quattro s... celý příspěvek > |
 |
Castel Garden nebo AGS Starjet, 10.10.2011 Fotbalová hřiště se sekají pravidelně, aspoň sem neviděl že by je někdy někdo nechal přerůst na hřišti třeba po kolena... Jo to víte že je dvouválec lepší volba, se 122cm plošinou ideální, ale když sponzoři dali dohromady něco málo přes 70tis... A... celý příspěvek > |
 |
Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 10.10.2011 Hm vítejte zpátky na zemi. Jsem zvědavý co budou dělat chudáci se sekačkami- vítězi jarních testů až se začnou sypat... Ne teď nemyslím motory B&S a Honda, ale ten zbytek made in al-ko. Před deseti lety jsme na servisu peskovali co to ti taliáni... celý příspěvek > |
 |
Starjet nebo Karsit?, 10.10.2011 Za mě starjet. Přijde mi bytelný až až. Pokud máte pozemek ve svahu automatická uzávěra přijde vhod, pozor jen že se mu s ní nechce moc zatáčet, jak ho zadní kola s uzamknutou uzávěrou tlačí dopředu. Na občasné sekání určitě uvažujte nad dvouválcem a... celý příspěvek > |
 |
Filtrace, 28.6.2011 mám jezírko cca 15 m3 asi 10 malých karásků 2 male kapříky jak vyrobit filtraci a jakou aby v zimě nezamrzla děkuji majer |
 |