|
Příspěvky uživatele - 115.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradte prosim akú pílu na doma, 16.3.2012 Mám teď značkovou pilu, konkrétně Husqvarnu 560XP a nejsem vůbec spokojen, váhově nic moc je to těžší pila o 2 deka než ten Hecht a za ty peníze jsem Hechtů mohl mít 5, taky řezání už stojí za prd, s Hechtem jsem si mohl klaďák dřeva krásně celý... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 1.3.2012 Co bylo příčinou, volba špatného materiálu nebo špatné zpracování? |  |
|  | Husqvarna 555, 562 XP, 9.2.2012 Pokud nejste spokojen se servisem, tak bych ho změnil, ale zůstal u výrobku se kterým jsem spokojený a co mám odskoušené jako kvalitní i za cenu toho, že koupím o 15minut později nebo jinde. Pokud jste byl s předchozím křoviňákem spokojen, rozhodně... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 9.2.2012 Ono je to složitější, aby měl servis všechno na skladě, chce to kapitál a jak nejsou finance, pak samozřejmě není zboží a musí se objednávat, za to servis nemůže, je to o prachách majitele. Ještě k tomu pánovi co kvůli obědu přešel ke konkurenci ... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 5.2.2012 Já mám nařezáno asi 100 nádržek a bez sebemenšího problému, pila po přidání reaguje na plyn skoro až s předstihem, zkrátka okamžitě, pokud se vám vytáčí s prodlevou, pak asi stávkuje revboost a funguje opačně než má, reklamujte. Špunt jsem si tam... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 31.1.2012 Příští týden jedu na školení do Husqvarny, tak kdyby někoho něco zajímalo ohledně těchto nových strojů dejte vědět a já se vám tam zeptám Máme mít sebou notebook, tak jsem zvědav, co to bude za prču. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 25.1.2012 Pila se samozřejmě usadí, otázka je, jestli tak jak chcete vy . Doporučuji provést automatické nastavení = vyhlídněte si pěkný velký kmen a párkrát do něj řízněte. Zároveň bych se vyvaroval tankování u nekvalitních benzinek Unicor atd. někteří do... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 30.12.2011 Ta pupička je tam na h... je to spíše pro amatéry, aby si pokud dlouho neřežou a mají vyprázdněnou nádrž nacepovali do karbecu, ale Stihl to nemá, tak bych toho využil a otočil to proti spolupracovníkům, že je to fantastická věc ať si to taky pořídí... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 29.12.2011 Chtěl bych se zeptat uživatele Hupino na jeho kroutící se prsty a jestli se mu už kolegové posmívali???
RH |  | Husqvarna 555, 562 XP, 9.12.2011 Na zahraničních diskuzích si hodně "pochvlalují" to Autotune, hlavně ti kterým pila nejede. Dosti lidem pila zlobí při zahřátí, jsou s tím problémy Někomu to jede v pořádku jak má a někdo to označuje hanlivě, skoro až vulgárně. Na... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011 Já znám 3 majitele co mají jinou zkušenost a pilky ST 180 s utrženýma šteftama a to o nějakém dotahování na krev nemůže být řeč, prostě to povolí i při běžném používání, ono není divu když to nemá za co držet. Váleček zalitý v plastu prostě pevnost v... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011 Pro Jaroslava: Mohl by jste mi tedy ty nedostatky oproti Stihl 211 v porovnání třeba s takovou HQ 445???
Rád se poučím, včem je uživatelsky horší (vynechte zátky nádržek). |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011 Jo ještě k té Stihlce 181 jak jí tady někdo chválil, štefty od lišty zalité do plastu se co chvíli vytrhávají s tím se Stihl taky 2x nevytáhl. |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011 Na řezání 2-3x do roka bude právě dostačovat i ta HQ 236
Dolmar 45/35 je bohužel nepovedená pila a kromě toho, že je to šmejd, ještě navíc přidává ty úžasné vibrace, když už mám řezat s podobným aušusem, nepotřebuju, abych pak druhý den marodil s... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 25.10.2011 Pokud chcete aby byla s pilou spokojenost, připlaťte a vemte Stihl MS 211 ale ta stojí 6390Kč je to o 2400Kč více než vaše kritérium, ale je to asi nejlepší volba, nic lacinšího a lepšího není dá se vzít i na splátky.
Pokud opravdu nejde jinak a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|