Příspěvky uživatele - 115.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradte prosim akú pílu na doma, 16.3.2012
Mám teď značkovou pilu, konkrétně Husqvarnu 560XP a nejsem vůbec spokojen, váhově nic moc je to těžší pila o 2 deka než ten Hecht a za ty peníze jsem Hechtů mohl mít 5, taky řezání už stojí za prd, s Hechtem jsem si mohl klaďák dřeva krásně celý... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 1.3.2012
Co bylo příčinou, volba špatného materiálu nebo špatné zpracování?
Husqvarna 555, 562 XP, 9.2.2012
Pokud nejste spokojen se servisem, tak bych ho změnil, ale zůstal u výrobku se kterým jsem spokojený a co mám odskoušené jako kvalitní i za cenu toho, že koupím o 15minut později nebo jinde. Pokud jste byl s předchozím křoviňákem spokojen, rozhodně... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 9.2.2012
Ono je to složitější, aby měl servis všechno na skladě, chce to kapitál a jak nejsou finance, pak samozřejmě není zboží a musí se objednávat, za to servis nemůže, je to o prachách majitele. Ještě k tomu pánovi co kvůli obědu přešel ke konkurenci ... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 5.2.2012
Já mám nařezáno asi 100 nádržek a bez sebemenšího problému, pila po přidání reaguje na plyn skoro až s předstihem, zkrátka okamžitě, pokud se vám vytáčí s prodlevou, pak asi stávkuje revboost a funguje opačně než má, reklamujte. Špunt jsem si tam... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 31.1.2012
Příští týden jedu na školení do Husqvarny, tak kdyby někoho něco zajímalo ohledně těchto nových strojů dejte vědět a já se vám tam zeptám Máme mít sebou notebook, tak jsem zvědav, co to bude za prču.
Husqvarna 555, 562 XP, 25.1.2012
Pila se samozřejmě usadí, otázka je, jestli tak jak chcete vy . Doporučuji provést automatické nastavení = vyhlídněte si pěkný velký kmen a párkrát do něj řízněte. Zároveň bych se vyvaroval tankování u nekvalitních benzinek Unicor atd. někteří do... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 30.12.2011
Ta pupička je tam na h... je to spíše pro amatéry, aby si pokud dlouho neřežou a mají vyprázdněnou nádrž nacepovali do karbecu, ale Stihl to nemá, tak bych toho využil a otočil to proti spolupracovníkům, že je to fantastická věc ať si to taky pořídí... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 29.12.2011
Chtěl bych se zeptat uživatele Hupino na jeho kroutící se prsty a jestli se mu už kolegové posmívali??? RH
Husqvarna 555, 562 XP, 9.12.2011
Na zahraničních diskuzích si hodně "pochvlalují" to Autotune, hlavně ti kterým pila nejede. Dosti lidem pila zlobí při zahřátí, jsou s tím problémy  Někomu to jede v pořádku jak má a někdo to označuje hanlivě, skoro až vulgárně. Na... celý příspěvek >
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011
Já znám 3 majitele co mají jinou zkušenost a pilky ST 180 s utrženýma šteftama a to o nějakém dotahování na krev nemůže být řeč, prostě to povolí i při běžném používání, ono není divu když to nemá za co držet. Váleček zalitý v plastu prostě pevnost v... celý příspěvek >
Pro Jaroslava: Mohl by jste mi tedy ty nedostatky oproti Stihl 211 v porovnání třeba s takovou HQ 445??? Rád se poučím, včem je uživatelsky horší (vynechte zátky nádržek).
Jo ještě k té Stihlce 181 jak jí tady někdo chválil, štefty od lišty zalité do plastu se co chvíli vytrhávají s tím se Stihl taky 2x nevytáhl.
Na řezání 2-3x do roka bude právě dostačovat i ta HQ 236 Dolmar 45/35 je bohužel nepovedená pila a kromě toho, že je to šmejd, ještě navíc přidává ty úžasné vibrace, když už mám řezat s podobným aušusem, nepotřebuju, abych pak druhý den marodil s... celý příspěvek >
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 25.10.2011
Pokud chcete aby byla s pilou spokojenost, připlaťte a vemte Stihl MS 211 ale ta stojí 6390Kč je to o 2400Kč více než vaše kritérium, ale je to asi nejlepší volba, nic lacinšího a lepšího není dá se vzít i na splátky. Pokud opravdu nejde jinak a... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika