Příspěvky uživatele - 151.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Insekticid Mospilan, 13.7.2010
Ohranná lhůta znamená, za jak dlouho lze po postřiku konzumovat ovoce, či zeleninu bez nebezbečí intoxikace.Není určen jenom k postřiku okrasných květin, ale i ovocných stromů, zeleniny. Nečetl jsem návod Mospilanu, ale i tak si myslím, že je určen... celý příspěvek >
Opadání plodů meruňky, 9.7.2010
Neuvedla jste jak starý je ten strom, možná má své nejlepší léta za sebou.Pak bych uvedl, že meruňka nepatří mezi rostliny s největší potřebou vláhy.Byly povodně-nebyl stromek permanentně zatopený?Nakonec by bylo dobré vědět, zda není stromek nakažen... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně, 7.7.2010
pěkné počteníčko s kterým se ztotožnuju.
Réva ve skleníku, 2.7.2010
Paní Vy si evidentně pletete sazenici révy s podnoží, což je něco jiného.Nevadí, to Vaší sazenici neublížilo, ani to, že jste sazenici namočila do vody na 24 hod.Na jařeklidně i nadva tři dny, když je přepravou dehydrátovaná. Stalo se mi to loni... celý příspěvek >
Choroba hrušky (fotografie), 29.6.2010
Navíc mají pak hrušky v sobě zatvrdlé hrudky a křiuví se Co je to za píí... vina.Hrušky mají v sobě zatvrdlé hrudky(kamenčivost)proto, protože mají nedostatek některého prvku, např.boru, a né k vůli rzi hruškové!!! rostislavik
Podivné tvary svestek, 26.6.2010
Jasná zpráva - puchrovitost švestek.Vyhledejte si něco o tom na netu, a nastudovat, nakoupit chemii. rostislavik
Mlada třešen odchází, 25.6.2010
Třešně nemají rády těžkou půdu.Hlavně podnože pod ně řady PH-L----  nesnáší zatravněnou půdu.Jakou máte podnož? rostislavik
Libeček, 22.6.2010
Mě rovněž chutná.Nemohu se jí nabažit.Je to ta nejlepší zelenina co znám.Vždy, když jdu kolem něho, pomnu v rukou, a cítím vyborný vývar. rostislavik
Plašič na špačky a jiné ptáky, 22.6.2010
Letos jsem na šestimetrovou třešeň koupil šest kusů sítí(1.7*14 m.),které jsem následně sešil do jedné velké, která má 14*13m.Jeden kus stojí 360kč.Všechno klaplo parádně, až na to, že kvůli počasí byla podůroda.I tak jsem spokojený.Letos prvně jsem... celý příspěvek >
Hnojení broskvoní, 16.6.2010
  Půda, její struktura, obsah humusu, biogenních i stopových prvků, pH, propustnost, výška spodní vody se mohou v různých lokalitách diametrálně lišit. Pochybuji pane Vysloužile, že toto vše měříte, když chcete hodit trocha cereritu, nebo před... celý příspěvek >
Invaze mšic, 11.6.2010
Zatím co na meruňkách, nektarince jsem za dva roky co je mám neviděl ani mšici(ani je nestříkám),tak nejvíce jsou u mě postižený hrušně, a jabloně.Máme ještě vzrostlý jasmín, a ten trpěl nejvíc.Z jara jsem postříkal přípravkem co mi zbyl na... celý příspěvek >
Strupovitost 2010, 2.6.2010
Dobrý den.Můj dotaz zní-je strupovitost jabloňí zapříčiněno stejnou houbou jako strupovitost hrušňÍ?Kdyby byla, stačil by jeden prostředek proti strupovitosti.Nikdy jsem se nedočetl na jednom přípravku, že by fungoval na to i na to.Proti... celý příspěvek >
Nějaká slivoň?, 31.5.2010
Shluk květů typově slivoňi neodpovídá. rostislavik
Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010
Jak to, že nemáte.Slimáků máte, a kačeny né?Pořiďte si je.Uvidíte, že porostou.Jsou to chodící sběrače všeho možného.Měli jsme v pískovišti na zahradě žlutý písek.Když k němu dorazily, žraly ho plným hrdlem.Potřebují ho k trávení. rostislavik
Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010
Zaneste kačenám, uvidíte jak Vám porostou. rostislavik
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika