|
Příspěvky uživatele - 8.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Může mi někdo poradit?, 13.10.2007 Zcela souhlasím, říjen/listopad je vhodný termín nejen pro jehličnany. Můžete ošetřit voskem. |  | Rozmnožování thují, 13.10.2007 Dobrý den, my jsme namnožili jak ze semínek /určitě Vám někdo známý, kdo tůje má, rád daruje/ nebo utrhnout větev tůje a jednotlivé malé větvičky namočit do přípravku podporující zakořenění /teď si nemohu vzpomenout na jméno, ale prodávají ho i v... celý příspěvek > |  |
|  | Hnojení rajčat, 9.10.2007 Dobrý den,
my při sázení rajčat přidáváme lopatku slepičinců - sušených. Poté zaléváme jen vodou. |  | jaké hnojivo v pařeništi?, 9.10.2007 Dobrý den,
vyklidila jsem pařeniště a chtěla bych se zeptat, co tam zarýt, jestli kompost nebo hnůj /máme pouze od králíků/ nebo slepičince?
Děkuji za nápady. |  | Komule Davidova - výsadba, 2.10.2007 Dobrý den,
komuli máme taky již několik let. Nevím, jestli je pouze ona schopna plnit funkci živého plotu, možná bych jí doplnila i jinými keříky - mochna, tavolník,...
Od sebe bych je volila tak na 1 - 1,5 m anebo jakoby zubatě, to zhruba 70 - 80... celý příspěvek > |  | Názvy keřů na fotografii?, 2.10.2007 A není na druhém obrázku mochna? |  | Co je to?, 21.9.2007 Kde je kytka? |  | Hyacint, 21.9.2007 Dostala jsem cibulku hyacintu, ale nevím, jak s ní nakládat. Mám ji zasadit teď do květináče? Nebo snad ven? Bydlíme v 600m n.m. |  | Amarylis, 21.9.2007 Dobrý den,
můžete mi poradit, co se teď na podzim dělá s amarylisem? Koupila jsem ho na jaře v Holandsku a nevím, jestli ho nechat v květináči nebo cibulku vydělat a zasadit až na jaře?
Za rady děkuji |  | polostín, 20.9.2007 Co třeba ještě nějaký vřes? |  |
|  | zahradky babicek, 20.9.2007 Dobrý den, včera jsem si koupila hobby magazín jednoho českého deníku /nepíšu název, abych nedělala reklamu, kdo chce, může mi napsat na lilaa@seznam.cz, napíšu název, i když s deníkem nic společného nemám/, kde mají seriál o květinách z... celý příspěvek > |  | Durman - zimování, 20.9.2007 Zkuste ho tedy dát co nejdál od topení. |  | Záhadná neznámá, 20.9.2007 A není to nějaké tropické ovoce? |  | Sladká míza na pokojovkách, 19.9.2007 Je možné, že to je puklice - jsou na listech černé tečky, na které když máčknete, tak jakoby prasknou? Jestli ano, je nutné je odstranit, já to dělám v chirurgických rukavicích, jedu po listu a oloupnu. Dobré je utřít listy mýdlovou vodou. |  | Magnolie, 17.9.2007 Dobrý den,
myslíte si, že dokáže přezimovat i v 650 nadm. výšky? Bydlím na Vysočině, velmi se mi tento keř líbí, jen se bojím, že zmrzne. Má někdo zkušenost s přezimováním?
Za odpověď děkuji. |  |
 |
|
|
|