|
Příspěvky uživatele - 153.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nákup vybraných ovocných stromků, 13.10.2011 Prosím o upřesnění místa Ostrava Poruba poblíž tramvajové smyčky, kde nabízí prodejce stromky. Znám Porubu jen trochu. Je to někde u nádraží ve Svinově, nebo jinde? Díky. |  | Nákup vybraných ovocných stromků, 7.10.2011 Po přestěhování chci založit menší ovocný sad. Mám přesně vybrané odrůdy ovocných stromů a vhodné podnože. A to je právě ten problém. Jsem ze severní Moravy, z Internetu mám zkontrolováno těch pár větších prodejců z Moravy, s... celý příspěvek > |  |
|  | Japonský topol - požírání listů, 3.7.2011  Dobrý den, už asi máte po problému.. Taky jsem letos poprvé zasadil, 300 ks topolů. Taky se mi tyto housenky objevily na listech. Zpočátku to bylo nenápadné, některé listy byly kruhovitě vykrojené, s černým lemem, jakoby nějaké horší listy. Pak to... celý příspěvek > |  | Něco mi ožírá Japonský topol, 3.7.2011 Letos jsem je poprvé zasadil. To jako mám každý rok z toho lesíku, až bude vysoký, shrabat listí ? Nebo to nechám být, protože škody nejsou teda značné. Ale z velkých stromů se mi to asi bude přenášet na ty menší, sázené později v ročních... celý příspěvek > |  | Gikgo biloba Fastigiata - letošní přírůstky, 24.10.2009 Letos jsem koupila Jinan v zahradnictví, kde mi poradili, že má rád spíše více slunce a trvdší jílovitou půdu, se zálivkou šetřit. Uvidím v příštím roce, zatím žádný přírůstek, ale je to zatím miminko |  |
 |
|
|
|