|
Příspěvky uživatele - 224.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký jehličnan je na fotografii?, 29.7.2008 Taky bych řekl, že je to "Chamaecyparis lawsoniana ´Blue Surprise´. Máme ho na zahradě... |  | Soukromé arboretum - pojďme do toho, 7.7.2008 Dobrý den, už delší dobu se mi honí hlavou tato myšlenka. Napadlo mě, že by se dalo založit velké soukromé zahradní arboretum (popř. botanická zahrada), které by vlastnilo více osob. Měl by někdo na internetu zájem, popř. by se našel vlastník... celý příspěvek > |  |
|  | Pieris japonica, 21.1.2008 Dobrý den, mám zasazen keř Pieris japonica s červeným květem. Teď jsou na keři semena ve tvaru hroznu (nevím, zda-li jsem to správně nazvala). Mám to z keře odstraňovat? A případně kdy?
Děkuji Urbanová |  | cesmína, 6.1.2008 Chtěla jsem poprosit o radu koupila jsem si cesmínu, ale nevím jestli mám samici či samce jak se to od sebe rozpozná. Moc děkuji za radu. Petra |  | Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 29.8.2007 Dobrý večer,
moc děkuji za radu, taky se pořád tak nějak přikloňuji k yard-manu:-). Ještě se chci zeptat, zda máte někdo s touto značkou zkušenosti? Jsou opravdu náhradní díly oproti jiným zančkám tak drahé? A když jde o americký výrobek, dasjí se... celý příspěvek > |  | Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 28.8.2007 Dobrý den,
potřebuji zakoupit sekačku na nově zakládanou zahradu (1000m2) , kde je veliký trávník s ohraničením do obloučků pár stromů a pak se bude sekat ještě užitková zahrada, kde je hodně stromu a ne tak rovný terén (cca 1500m2). Dle příspěvků v... celý příspěvek > |  | Živý plot z thuji, 6.6.2007 Dobry den, je mozne dat do ziveho plotu ze Smaragdu misto mulce posekanou travu? Dekuji Ivana |  |
 |
|
|
|