|
Příspěvky uživatele - 100.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Indická okurka, 5.10.2011 Dobrý den... pěstuju tyhle šílené okurky už několik let.Grilujeme je, zavařujeme jako čatný(chutney),což je k masu neuvěřitelná mňamka a vždy jich několik usušim jako dekoraci.Nechám je co nejdéle na rostline a pak je uřiznu, ovážu provazem a... celý příspěvek > |  | Pěstování česneku ze semen, 28.9.2011 loni jsem ziskala seminka ktere jsem zasela narostly pacibulky z kterych mi narostla velka palicka cesnek. alena |  |
|  | Výběr sekery do lesa, 28.8.2011 kácení sekerou jsem si vybral, protože bych chtěl spojit dobré s užitečným- dřevo a trénování fyzičky. Pila ruční se zasekává a je vhodná spíše pro práci ve dvou. |  | Zakrytí bazénu na zimu, 12.8.2011 Ahoj lidičky, co kdyby jste na bazénovou konstrukci navlékli rozřízlou izolaci tubex, a přes bazén dali 25mm silné prkna a na ně plachtu? Já to tak dělám a žádný problém není.- |  | Co vám právě kvete a raší, 25.4.2011  Jsou to takové zapomenuté cibulky, pokaždé vylezou na jiném místě. |  | Fuksie / Fuchsie, 25.4.2011  Taky už jsem je vyndala ven. Máme to tu docela kryté, myslím, že by už měly vydržet. Vypadají, že venku pookřály. Kupovala jsem je v Baumaxu předloni a hned potom měly rez na listech. Naštěstí jsem je vypiplala, tak doufám, že nakvetou a nepřijdu o... celý příspěvek > |  | Konce výhonků vadnou, 25.4.2011 Děkuji, pročetla jsem tuto diskusi a opravdu to je ono. Doufám, že o meruňku nepřijdu. Stříkala jsem jí v době pupenů a stejně... Loni ji potrápila skvrnitost, možná je tím oslabená. |  | Konce výhonků vadnou, 25.4.2011  Na koncích větví začínájí listy vadnout. Listy se kroutí, ale žádného škůdce jsem nenašla. nevíte co by to mohlo být? |  | Výměna startovací šňůry Oleo Mac strunovka, 24.4.2011 Zdravím Vás, včera jsem se pokusil vyměnit startovací táhlo- provázek u strunové sekačky Oleo Mac - cca 10let stará. Narazil jsem však na problém, když jsem odmontoval hnací ústrojí, tak jsem zjistil že jakýsi rotující odlitek, na kterém je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|