|
Příspěvky uživatele - 223.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brighamia, 4.6.2013  Dobrý den, asi před měsícem jsem dostala tuto krásnou rostlinu. Hned po několika dnech jí začaly postupně žloutnout a opadávat listy.Vyčetla jsem, že by mohla být příčina problému nadměrná zálivka. Zalívám ji jednou týdně a občas rosím. Včera jsem... celý příspěvek > |  | Zkrácení Juky, 10.10.2011 A ještě jednu radu. Čím bych měla ránu zatřít? Mám doma asi jen balzám na stromy. |  |
|  | Zkrácení Juky, 10.10.2011 Tak to byl taky celkem velký zásah. Nemáte náhodou nějakou fotku, abych se podívala na to jaká byla, a jaká je teď?? Tu ránu nemám ani ničím zatřít? Hm, asi to bude nezmar, co vydrží všechno. Musí být, když ustojí i moji "péči". Mám o ni... celý příspěvek > |  | Zkrácení Juky, 10.10.2011 Mohl byste mi prosím poradit, kde a jak mám tu juku uříznout?? Myslím v jaké výšce a jestli rovně nebo šikmou? Když jí uříznu, tak vyrazí nová ze strany, nebo přímo v ráně? Jak myslíte? Podívejte se prosím na obrázek a poraďte mi prosím. Děkuji... celý příspěvek > |  | Zkrácení Juky, 10.10.2011  Dobrý den, před několika lety jsem koupila Juku, která mi vyrostla do velké výšky a už se nevejde do bytu. Poradí mi někdo, jestli ji můžu uříznout a nebo jak ji zredukovat. Přikládám obrázek a děkuji za radu Handa |  | Yucca, 10.10.2011  Dobrý den, juka potřebuje málo vody a řekla bych, že má ráda světlo. Mám ji už moc let a musím se pochlubit jak pěkně mi vyrostla. Spíš jí teď budu muset asi uříznout a bojím se, abch jí nezmařila, tak se tu na fóru pozeptám na raduhanda
přkládám... celý příspěvek > |  | Skalka v kamení, 6.10.2011 Moc děkuji za podporu a přeji hezký večer Handa |  | Skalka v kamení, 6.10.2011 No, máte pravdu, že je to pěkný kámen a je opravdu na šptaném místě, ale myslím, že to místo se právě tím kamením vylepší. Je to věc názoru, ale já bych dala kámen skoro všude. Máme ho tu spoustu a tak ho využiju. Nemyslím si, že by tu nic nerostlo a... celý příspěvek > |  | Skalka v kamení, 3.10.2011 Opravdu nevím, vůbec kamení neznám, ale dobrá. Trávu, nebo nějakou kapradinu tam určitě dám a kterým kytičkám by vyhovovalo tohle kamení. A jak tedy s hlínou? Bez ní by asi nic nerostlo, ne? Jsem naprostý amatér, proto se tak hloupě ptám a moc... celý příspěvek > |  | Skalka v kamení, 3.10.2011 ne vápenec to není, je to běžný polní kámen. díky za radu a jak myslíte s tou hlínou?? nebo tam mám dát i kůru?? díky H. |  |
|  | Skalka v kamení, 3.10.2011  nepovedlo se mi to poslat najednou |  | Skalka v kamení, 3.10.2011  Dobrý večer, před domem máme malou, příkrou mezičku. Jelikož se špatně seče, rozhodla jsem se, že z ní udělám skalku. Navozila jsem na mez kamení pod které jsem dala folii. Myslím si, že bych to prosypala hlínou a dala tam nějaké... celý příspěvek > |  | Mám postřik zopakovat, 23.8.2010 Ještě jednou moc děkuji za rady a přeji krásné sluníčkové dny |  | Mám postřik zopakovat, 22.8.2010 Moc děkuji za radu a ještě bych se chtěla zeptat na prostříhávámí. Je to dobré nebo ne Děkuji |  | Mám postřik zopakovat, 22.8.2010  Dobrý večer, mám révu již 10 let a nikdy jsem ji nestříkala. Vždy byly krásné zdravé hrozny. Letos se hrozny i listy ve spodních patrech potáhly šedým povlakem. Horní patra jsou zatím v pořádku. V obchodě mi poradili postřik Rovral Flo. Révu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|