Příspěvky uživatele - 204.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová pálenice - jaký kotel?, 21.8.2015
Dobrý den, uvažuji o koupi kotle, jsou to zřejmě kopie pana Janči, a uvažuji zda stou výpustí dole, jediné co se bojím ze kvas co bude stat v té vypusti se bude připalovat.. jinak si myslím že je to velice praktické :-)
Kde sehnat malou pálenici, 20.8.2015
Dobrý den, nevíte zda koupil variantu výklopnou nebo s výpustným ventilem? taky tam mám vyhledlou, a nevím kterou variantu zvolit, pro výpustnou jsem kvůli lepší manipulaci, ale mám obavu z pripalování v odtokové výpusti... nemáte zkušenost někdo?
Motor 4T MTD ThorX 34 - nepravidelný chod, 3.10.2011
Dobrý den, mám doma sekačku MTD a zničeho nic přestal šlpat motor, nastartuje stěží, a jak naskočí tak po 10 sekundách zase,,zdechne",dnes jsem zkoušel vyčistit svíčku a vz.filtr, ale pak když jsem nastartoval, tak to byli jako rány z kulometu... celý příspěvek >
Hojivo Travin, 7.6.2011
dobrý den chtěl bych se zeptat: měli jsme před domem trávník částečně v dobrém stavu /bez plevelů/ jenže jsme si nechali dovézt ornici a rozvezli a valcovali a zasadili parkvou směs trávy.jenže ornice byla plná plevelů, a ted to pred domem vypadá... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika