|
Příspěvky uživatele - 37.250
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Slivovice vs. calvados, 23.11.2011 Knihu mám na stole, ale takovou odpověď jsem slyšet nechtěl. Ať už vypálím zkvašený mošt nebo drť, jsou výsledky (převapivě?) velice podobně, a výsledkem je syrová pálenka, ze které se calvados stane teprve ležením v sudech. Jde mi o to, že mohu mít... celý příspěvek > | | Slivovice vs. calvados, 22.11.2011 Můžete mi někdo poradit, zda se jablkovice, která se má změnit v plnohodnotný calvados, dává do vypálených soudků, nebo ne? | |
| | "Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 8.10.2011 Nakonec jsem objednal i Angold, i Antonovku. Však je místa dost, tak vyzkouším obě. Všem díky za rady. | | "Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 5.10.2011 Děkuji velmi za informace. Antonovka je přesný název odrůdy? | | "Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 5.10.2011 Otec mi tvrdí, že na východě Slovenska pěstují jablka určená speciálně na záviny - viz jejich lidový název "štrůdlové jablko". Jde o to, že ta jablka jsou sladká a šťavnatá, ale po nastrouhání tu šťávu okamžitě nepustí, což je velice... celý příspěvek > | | Koňak, brandy, vínovice a jiné ušlechtilé destiláty, 3.10.2011 Dá se tedy soudek od tohoto prodejce doporučit? Já chtěl zkusit experimentovat s jablkovicí... Ale s 10 litrovým soudkem, nač troškařit. | | Čím natřít novou udírnu z dřevěných palubek?, 23.9.2011 Přesně tak, zevnitř je to zbytečné, po pár uzeních to bude krásně impregnované... | |
|
|
|
|