Příspěvky uživatele - 187.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 7.5.2013
Ale myslite aj na slniecko (teda na kvalitu), ale hlavne na pliesen, ked to bude huste!
Cukernatost hrušek?, 29.9.2011
O pridani jablcneho kavsu som tiez cital, trosku sa vsak obavam vstupeniu jablcneho aroma do velmi osobitej aromy planych hrusiek. Takze zatial to riesim zamedzenim pristupu vzduchu a kyselinou citronovou, sirova mi pripada nepotravinarska.
Cukernatost hrušek?, 29.9.2011
Dakujem za reakciu, tieto poznatky som uz ziskal z inych for, Mna vsak najviac zaujmaju ci su dake specifika kvasu z planych hrusiek.
Cukernatost hrušek?, 29.9.2011
Taktiez zbieram planky a cukornatost som u jednych nameral az 18. Ake mate skusenosti s kvasom z planych hrusiek, maju dake specifika, alebo je to obdobne ako u normalnych hrusiek. Vopred dakujem
Choroba cuket - bradavičnatost, 16.8.2011
Ja som experimentoval a zasadil som semeno z predchadzajuceho roku, a presno toto mi narastlo. Takze moj nazor je ze to takkto nejako urobil aj dodavatel osiva.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika