|
Příspěvky uživatele - 162.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nádoby s trvalkami, které nezmrznou, 28.9.2011 Ještě doplním: 1. Inspirace v městské zeleni nebude o tom, vidět tam pěkné věci, ale vidět rostliny, které tam delší dobu v truhlících či betonových korytech vydrží. O úrovni péče jistě rozhodují prostředky, které jsou na tuto péči vyčleněny a ty... celý příspěvek > |  | Světlušky 2011, 28.9.2011 Nyní opravdu nelétají. Jsou to buď samičky (nevím, jestli jsou v tuto dobu ještě naživu) anebo larvy. nezkoumal jsem to. Nechtěl jsem je rušit, zvedat je z trávy a brát je na světlo, abych viděl (jen pro svůj vlastní plezír), co jsou vlastně... celý příspěvek > |  |
|  | Nádoby s trvalkami, které nezmrznou, 28.9.2011 S přezimováním buxusu v nádobách nemám dobré zkušenosti. Hlohyni bych také nevěřil. Jehličnany většinou asi opravdu odolávají lépe. Konkrétně si myslím, že třeba smrk pichlavý toho vydrží hodně, borovice taky, pravděpodobně kleč. Hodně vydrží i... celý příspěvek > |  | Světlušky 2011, 28.9.2011 Po čase se zase ozývám s aktuálním příspěvkem k tématu: dnes večer jsem kosil na zahradě přerostlou :-(trávu. Už za hustého šera kolem 20. hodiny jsem zavíral zadní vrátka ke kompostu a hle: z řídké, nízko posekané trávy kolem branky na mne svítilo... celý příspěvek > |  | Kdy ošetřit meruňku?, 28.9.2011 Proti čemu Vaši meruňku chcete stříkat? Najděte si choroby (a škůdce) meruněk, u každé najdete i potřebný termín a názvy vhodných přípravků.
Josef. |  | Hrušeň Solanka, 28.9.2011 I Vámi zmíněné "nelevné řešení" může být problém. Uvedu k němu několik poznámek: 1. Odrůdy dříve jmenované jako opylovači jsou staré a asi nejsou v běžné nabídce naprosté většiny ovocných školek a následných prodejců. Boscova by se snad dala sehnat... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlinka, 28.9.2011 To víte, sleduju všelico, pamatuju si toho méně, něco se dá dohledat v archívu... Vaši fotku čápa černého u Vašeho jezírka jsem sice viděl už dříve, dnes jsem si k němu přečetl Vaši zmínku o vodouchovi. Tak jsem zareagoval na ono chybné písmenko... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|