Příspěvky uživatele - 154.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahodovice, 27.11.2011
Dobry den, to je co za fintu?Díky cemu potom zjemni?
Trnkovy kvas - problem s kvasenim, 25.11.2011
No sice nase neskrabala v krku, ale byla ostra :), ostatni z toho roku byly jemne, cukr nedavame nikam, hrusky, trnky. Jinak nekdo rika kdyz je tam moc cukru jini zase ze nezrale ovoce.
No dnes jsem na to jeste mrkl a uz se zacina propadat kolac, tak kvas pujde do kotle, meril jsem to cukromerem, ale asi mate pravdu, ze to je spis orientacni, nameril jsem rovnych 9,ale kdyz jsem kvas kostoval, tak tam neslo citit ani trochu... celý příspěvek >
Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nema nejaky dobry napad, mam asi 400l nadobu plnou trnek (durancie, karlatky), byly nasbirane najednou, kvas se normalne rozkvasil, ale asi po 2 mesicich jsem nameril zbytkovy cukr asi 8,5, coz je mi hodne... celý příspěvek >
Poznate odrudu?, 12.11.2011 Obsahuje fotku
Nevite co by to mohlo byt za odrudu? Nameril jsem cukernatost 25,5 coz se mi zda dost a nevim co je to zac, rekl bych frankovka, ale az tolik cukru?
Kyselý lajtr, 17.10.2011
zalezi jako moc kyslely, me pokazde tece lajtr taky kyselsi, jen jednou kdyz jsem palil zname hrusky a kvas byl zoctovateny, tak byl moc kysely.
Cukernatost hrušek?, 1.10.2011
U me je kvas stejny jako u obyc. hrusek, hned jak se zacne propadat kolac, tak do kotle s nimi, me se kvas nikdy nezvrhl, ale sbiram jen zrale. Jednou jsem vsak hlidal hrusky jedne zname a kvas se pokazil, ale hrusky orvala jeste nezrale, coz byla... celý příspěvek >
Cukernatost hrušek?, 28.9.2011
Zdravím ve spolek, měřili jste si někdy cukernatost hrušek? Ve směs jsem vždycky naměřil 10°,ale dnes jsem nasbíral planky a cukernatost byla 16°,zdá se mi to docela hodně.Nemáte podobnou zkušenost? ps. Většinou i planky měli 10°.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika