|
Příspěvky uživatele - 198.153
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pestujeme orchideje, 13.12.2007 Tady se někdo díval na receptář. Já to viděl taky a přiznám se, že tomu moc nevěřím. Orchideje pěstuji více jak 10 let a nejvíce se mi osvědčily průhledné květináče. Jestli sežene a vyzkoušíte, tak dejte vědět, jestli se nejednalo jen o reklamní tah.... celý příspěvek > |  | Gloriosa - jak na tuto tropickou lilii, 13.12.2007 Lukon Lovčice či p.Koníček z Lysé. Oba inzerují v zahr. časopisech a nabízejí katalogy. V jarních samozřejmě, protože se v tu dobu i sází. Mirek |  |
|  | Pěstování strelície, 9.12.2007 Strelicii pěstuji již 10 let a většinou souhlasím s panem Richardem. Jen snad s tím hnojením ne. Rostlina potřebuje přes léto hnojit docela dost, aby pořádně zakvetla. Na podzim snížit teplotu a zálivku,aby nasadila na květ. Letos mi kvetla až do... celý příspěvek > |  | Venkovní kala, 30.11.2007 Jasně že vyloženě venkovní není žádná, ale tak to byl dotaz napsán, tak jsem i reagoval. S těma teplotama souhlasím, sám je přechovávám ve sklepě pod trubkama od topení a žádné uschnutí hlízy, čehož se hodně pěstitelů obává, jsem za ta léta... celý příspěvek > |  | Amarylis - v paneláku několik let, 29.11.2007 Jakubská lilie - Sprekelie by se měla začít na jaře zalévat až tehdy, když začne tlačit květní pupen, jinak většinou vyrostou jen listy a květů se vůbec nedočkáte. A samozřejmě vše záleží na výživě rostliny v předešlém... celý příspěvek > |  | Venkovní kala, 29.11.2007 Zdravím. Venkovní kally pěstuji více jak 10 let a s kvetením to opravdu není tak jednoduché. Snad je to odrůdou,ale některé kvetou pravidelně s více květy a některé vůbec a ani nepřirůstaj. Ale i u nich platí,čím větší cibule,tím více květů. Hlavně... celý příspěvek > |  | Nerine bowdenii, 29.8.2007 Tak to vám závidím, já už je mám pátým rokem a nic. Jen se vesele množí. A to pěstuju a přívádím do květu vše co pěstuju, od orchideji přes různé cibuloviny, vše, jen tu Nerinu ne. Přeji mnoho pěstitelských úspěchů. Mirek |  | informace o Arisaema triphyllum pro začátečníky, 29.8.2007 Zdravím. Bylo by možné od vás koupit či vyměnit jiné druhy Arisem za nějaké jiné cibuloviny či rostliny? dodudin@email.cz |  |
 |
|
|
|