|
Příspěvky uživatele - 98.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
První sečení, 28.8.2007 Také jsem to četl a zřejmě to napsal před 100 lety nějaký profesor. Zkoušel jsem to a tou kosou to člověk zničí spíš než lehkou sekačkou s ostrým nožem. Takže lehká ostrá sekačka! |  | Jak dostat trávník do kondice?, 28.8.2007 Mám stejný problém a důvod je zřejmý - bez přisunu živin tráva neroste. Takže hlavně hnojit chemií, posekanou trávu kompostovat a vracet do trávníku. Bez organické složky se zázraky nedají dělat, takže pokud možno, dodávat rozhazováním nějakou... celý příspěvek > |  |
|  | Může se anorganické hnojivo zkazit?, 28.8.2007 Může se bez obav použít. |  | Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 28.8.2007 Esso Ultron - to je olej, který do tohoto motoru dávám. Je to kvalitní polosyntetika za dobrou cenu. Existují oleje ještě s lepšími parametry (řada Ultra), ale sekačka opravdu není raketová technika. Ultron je optimální řešení. P.U. |  | Zkušenosti se sekačkou Hq R 53SV?, 27.8.2007 Upřesnění - profi sekačky mají náhon jak na přední, tak i na zadní. Zadní je účinější, ale horší na manévrování. |  | Zkušenosti se sekačkou Hq R 53SV?, 27.8.2007 U 125SV se dle mého náhoru špatně nasazuje na tu rouru koš. Proto jsem radši zvolil R 53SV. Roura ve mě také nevzbuzovala důvěru - potenciální možnost ucpání, menší účinnosti plnění koše. Zadní velká kola nevypadají moc robusní, ale... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se sekačkou Hq R 53SV?, 27.8.2007 Když se šlověk koukne na profi sekačky od HQ, tak mají náhon na přední kola. Když člověk mění směr, zdvihne přední kola a sekačku otočí. Když je náhon na zadní, tak musí vypnout náhon, nebo halt hrabe na místě. |  |
 |
|
|
|