|
Příspěvky uživatele - 32.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žluté listy hadovek, 18.7.2011 chtelo by to foto... nicmene mohu tipovat svilusku, ktera rada řádí na okurkach.. listy maji zelenou zilnatinu, jinak jsou zlute... |  | Lilkoviště, 18.7.2011  Aby bylo jedno téma pro lilky - jako u melounů, zakladam toto tema pro lilky, jiste si to plne zaslouzi!
Sklízí se jak z venku tak ze skleniku, bily mel 183g a fialovy 332g
Jinak, klidne se pochlubte jak vam rostou! Hlavne Mirek - necht vim, ze ma... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2011, 17.7.2011 i tak moooc slibne, parada! |  | Nejchutnější rajčata, 17.7.2011 tak nakonec musim uznat, ze Pollicino se letos snazi, asi je to suchym rokem, prakticky nepraska, vsem chutna prozatim nejvic ze vsech odrud, trochu me mrzi Black Cherry - lehce moucnate, ale vijany dvojite a perfektní |  | Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011 není vůbec zač |  | Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011 nektere druhy se pestuji jako bonsaje, takze drevnate mohou byt zcela urcite |  | Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011 tady je zrovna jeden napadne podobny... |  | Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011 neni to nahodou Plectranthus - neboli molice? znamejsi je ta dvoubarevna... |  | Nejchutnější rajčata, 17.7.2011  ano Mirku, Tigerella je hodne vodnata a prazdna, je rana a plodna, ale chut je fadni, zajimave je, ze na to jak ma slabou slupku je s podivem, ze plody nepraskaji...
jinak na fotce jsem sklidil bilozlutou odrudu W.B.Wine, bohuzel rekord vahovy... celý příspěvek > |  | Postřik proti třásněnkám - aby nezničil slunéčka, 17.7.2011 Pěkný den, potřebuji postříkat třásněnky, ovšem na kultuře je spousta larev různých slunéček, který insekticid zahubí třásněnky a přitom nezahubí slunéčka? Předem děkuji |  |
|  | Neznáte tuto rostlinu?, 17.7.2011 je to Rhoeo discolor |  |
 |
|
|
|