Příspěvky uživatele - 246.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stará jabloň, 5.10.2010
Děkuji za radu. Marec
Stará jabloň, 4.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu. Mám na zahradě starou jabloň a chtěl bych dvě boční větve odříznout. Jsou celkem silné a otázka zní, zda to nebude pro strom moc radikální řez. Další otázka, co nejlépe udělat s dutinou ve stromu. Děkuji za odpověď.... celý příspěvek >
Ošetření Jabloňě, 20.9.2010 Obsahuje fotku
Zdravím, mohl by mi někdo poradit, jakým způsobem nejlépe ošetřovat vyfocenou jabloň? Listy i plody jsou něčím napadené a červivé. Ani nevím co je to za odrůdu, ale chtěl bych tento strom pokud možno ponechat.Díky za radu. Marec
Písková filtrace marimex nebo bestway, 11.7.2010
Přesně tuto situaci momentálně řeším. Víko otočného ventilu prasklo a čekat na vyřízení reklamace se mi nechce.Nové stojí 1500. nedoporučuji
Želva v bazénku, 7.7.2010
Ahoj, mám doma vodní želvu, popravdě, měli jsme jich několik, takže nevím, kolik let, ale asi 20cm přes krunýř. Bývala do teď v celkem malém akváriu (70x50cm), protože jsme na větší neměli prostor. Ale nikdy žádné problémy nebyly, chtěli jsme ji... celý příspěvek >
Bílý rybíz - Jantar, Orion nebo Viktoria?, 26.6.2010
Potřebovala bych poradit nejsladší odrůdu bílého rybízu. Na diskuzích je chválena Viktoria, ale podle knížek je prý sladší Primus. Také Jantarem s Orionem mají být sladké... nemáte s nimi někdo zkušenosti ? V.N.
3 odrůdy slivoní na 2 stromy - jak nakombinovat?, 26.6.2010
Plánuju na zahradu Valjevku, Althanovu a Zelenou renklódu, ale mám místo jen na 2 stromky. Tak bych potřebovala poradit, který odrůdy zasadit a kterou později naroubovat a na kterou z těch zasazených. V diskuzi sem se někde dočetla, že někomu... celý příspěvek >
Listy hrušně, 6.6.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, nejsem odborník na nemoci stromů, na zahradě máme hrušku a má nějaké skvrny na listech. Co bych měl udělat abych ji zbavil této choroby. Děkuji za radu Marek
Odvětrání studny, 6.6.2010
Dobrý den, mám studnu, kterou bych chtěl zadělat víkem a následně předláždit. Někde jsem slyšel, že by snad neměla být studna úplně takto zadělána. Měl bych udělat nějaké odvětrání? Vodu ze studny používám jako vodu užitkovou. Děkuji za radu. Marek
Borůvky kanadské, 17.5.2010
Dobrý den, loni jsem si koupila borůvku Northland a Emblue.Na podzim jsem ji přesadila do rašeliny, letos byla obsypaná květy, ale bohužel minulý týden vytrvale pršelo a foukal silný vítr, a tak mi opadala větší část květů.Borůvka mi letos moc... celý příspěvek >
Voda ze studny, 28.4.2010
Dobrý den, máte někdo zkušenost s napouštěním bazénu vodou ze studny? Nechce se mi napouštět bazén vodou z řádu, protože za ni a za stočné zaplatím dost peněz. Nejsem si ale jist, jestli by úprava tvrdé vody a možná následně i více chemie, nakonec... celý příspěvek >
Jak pěstovat Kumoi?, 21.2.2010
Loni na podzim jsem nasadila asijskou hrušeň.  Má hlavní větev a dvě boční. Stříhá se prvním rokem jako normální hrušeň? Tj. Hlavní zkrátit na půl délky a boční zkrátit o 10cm pod hlavní?  A k té nastýlce, je vhodné nastlat ke... celý příspěvek >
Kdy přesadit nevhodně vysázenou révu?, 7.2.2010
Prosím poradte mi kdy je nejvhodnější přesadit nevhodně vysazenou révu. Dostala jsem loni čtyři sazenice révy a pro nedostatek času jsem je narychlo vysázela k oblouku na růže. Výhony jsou tak 1 - 1,5m veliké. Jsou také málo vyzrálé na to abych... celý příspěvek >
Mochyně peruánská - choroba?, 16.7.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den,  prosím o radu. Rostlinám Mochyně peruánské se začali kroutit listy - až do zakrnění, i celá rostlina zastavý růst. Začíná to od těch nejmladších lístků. Škůdce jsem žádné nenašla. Loni, když jsme je měli poprvé. Rostliny nic takového... celý příspěvek >
Kdy koupit kiwi, 22.6.2009
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu.Chci si koupit kiwi, ale nevím jaký druh.Dále by mne zajímalo, kdy je nejlepší kiwi sázet a kde ho koupit. Zda je to lepší v zahradnictví nebo na internetu.Jsem v zahradnictví naprostý nováček, ale přesto to... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika