|
Příspěvky uživatele - 246.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stará jabloň, 5.10.2010 Děkuji za radu. Marec |  | Stará jabloň, 4.10.2010  Dobrý den,
prosím o radu. Mám na zahradě starou jabloň a chtěl bych dvě boční větve odříznout. Jsou celkem silné a otázka zní, zda to nebude pro strom moc radikální řez.
Další otázka, co nejlépe udělat s dutinou ve stromu.
Děkuji za odpověď.... celý příspěvek > |  |
|  | Ošetření Jabloňě, 20.9.2010  Zdravím,
mohl by mi někdo poradit, jakým způsobem nejlépe ošetřovat vyfocenou jabloň? Listy i plody jsou něčím napadené a červivé. Ani nevím co je to za odrůdu, ale chtěl bych tento strom pokud možno ponechat.Díky za radu. Marec |  | Písková filtrace marimex nebo bestway, 11.7.2010 Přesně tuto situaci momentálně řeším. Víko otočného ventilu prasklo a čekat na vyřízení reklamace se mi nechce.Nové stojí 1500. nedoporučuji |  | Želva v bazénku, 7.7.2010 Ahoj,
mám doma vodní želvu, popravdě, měli jsme jich několik, takže nevím, kolik let, ale asi 20cm přes krunýř. Bývala do teď v celkem malém akváriu (70x50cm), protože jsme na větší neměli prostor. Ale nikdy žádné problémy nebyly, chtěli jsme ji... celý příspěvek > |  | Bílý rybíz - Jantar, Orion nebo Viktoria?, 26.6.2010 Potřebovala bych poradit nejsladší odrůdu bílého rybízu. Na diskuzích je chválena Viktoria, ale podle knížek je prý sladší Primus. Také Jantarem s Orionem mají být sladké... nemáte s nimi někdo zkušenosti ?
V.N. |  | 3 odrůdy slivoní na 2 stromy - jak nakombinovat?, 26.6.2010 Plánuju na zahradu Valjevku, Althanovu a Zelenou renklódu, ale mám místo jen na 2 stromky. Tak bych potřebovala poradit, který odrůdy zasadit a kterou později naroubovat a na kterou z těch zasazených. V diskuzi sem se někde dočetla, že někomu... celý příspěvek > |  | Listy hrušně, 6.6.2010  Dobrý den, nejsem odborník na nemoci stromů, na zahradě máme hrušku a má nějaké skvrny na listech. Co bych měl udělat abych ji zbavil této choroby. Děkuji za radu Marek |  | Odvětrání studny, 6.6.2010 Dobrý den, mám studnu, kterou bych chtěl zadělat víkem a následně předláždit. Někde jsem slyšel, že by snad neměla být studna úplně takto zadělána. Měl bych udělat nějaké odvětrání? Vodu ze studny používám jako vodu užitkovou. Děkuji za radu. Marek |  | Borůvky kanadské, 17.5.2010 Dobrý den, loni jsem si koupila borůvku Northland a Emblue.Na podzim jsem ji přesadila do rašeliny, letos byla obsypaná květy, ale bohužel minulý týden vytrvale pršelo a foukal silný vítr, a tak mi opadala větší část květů.Borůvka mi letos moc... celý příspěvek > |  |
|  | Voda ze studny, 28.4.2010 Dobrý den,
máte někdo zkušenost s napouštěním bazénu vodou ze studny? Nechce se mi napouštět bazén vodou z řádu, protože za ni a za stočné zaplatím dost peněz. Nejsem si ale jist, jestli by úprava tvrdé vody a možná následně i více chemie, nakonec... celý příspěvek > |  | Jak pěstovat Kumoi?, 21.2.2010 Loni na podzim jsem nasadila asijskou hrušeň. Má hlavní větev a dvě boční. Stříhá se prvním rokem jako normální hrušeň? Tj. Hlavní zkrátit na půl délky a boční zkrátit o 10cm pod hlavní? A k té nastýlce, je vhodné nastlat ke... celý příspěvek > |  | Kdy přesadit nevhodně vysázenou révu?, 7.2.2010 Prosím poradte mi kdy je nejvhodnější přesadit nevhodně vysazenou révu. Dostala jsem loni čtyři sazenice révy a pro nedostatek času jsem je narychlo vysázela k oblouku na růže. Výhony jsou tak 1 - 1,5m veliké. Jsou také málo vyzrálé na to abych... celý příspěvek > |  | Mochyně peruánská - choroba?, 16.7.2009  Dobrý den, prosím o radu. Rostlinám Mochyně peruánské se začali kroutit listy - až do zakrnění, i celá rostlina zastavý růst. Začíná to od těch nejmladších lístků. Škůdce jsem žádné nenašla. Loni, když jsme je měli poprvé. Rostliny nic takového... celý příspěvek > |  | Kdy koupit kiwi, 22.6.2009 Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu.Chci si koupit kiwi, ale nevím jaký druh.Dále by mne zajímalo, kdy je nejlepší kiwi sázet a kde ho koupit. Zda je to lepší v zahradnictví nebo na internetu.Jsem v zahradnictví naprostý nováček, ale přesto to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|