Příspěvky uživatele - 152.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Solanka, 25.9.2011
Pár poznámek k Vašemu příspěvku: 1. Hluboký sestřih byl chybou: výsledek vidíte sám - "obrazila ještě více". 2. Tůje nemají s hrušní nic společného. "Špatný vliv" na hrušně mají pouze některé keřovité a plazivé jalovce, které jsou zimním hostitelem... celý příspěvek >
Listnáč s ostře pilovitými protáhlými okraji, 25.9.2011
The tree is named for the Irish plantsman and sinologist Augustine Henry, who discovered it in 1888. (Převzato z en.wikipedia.org) Josef.
Vidíte, Aleši. To by mne nenapadlo, že je to "jeřábovzhledné" květenství. Ale na květní stopce je typický podlouhlý bledězelený listen. Počet kuliček v plodenství je na příslušný rod netypicky velký - až 20 ks - takže se dá říci, že se podobá... celý příspěvek >
Pane Jiří, mám dojem, že mi asi něco uniklo. Předpokládám, že "pomsta lípy bývá strašná..." je citát nějakého klasického českého díla, ale nevím jakého. (Lucerna, boj o lípu?) Jinak uvedený Jindra byl Ir a objevil onen strom v Číně. Josef.
Jaký list Vám zbyde, když si odmyslíte ty ostré pilovité okraje? Josef.
Co je to za druhy?, 25.9.2011
Podle mého názoru je to nějaká mamilárie - Mammilaria. Ale pokoušel jsem se ji vyhledat na internetu, neuspěl jsem :-(. Mamilárií je móc druhů (a kaktusů celkově ještě mnohokrát více). Zkuste si vyhledat speciální kaktusářské stránky, klub kaktusářů... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 25.9.2011
Mně to spíš připadá jako kala - Zantedeschia. Josef.
Prosím o název rostliny, 25.9.2011
Zkuste hledat v rodu Calathea (rufibarba, příp. jiné podobné druhy). Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika