|
O jaký okrasný bodlák se jedná?, 24.5.2010  Zatím nekvetl, letos se pouze zvětšuje. |
 |
Jméno dnes oblíbeného keře u krajů chodníků, 11.5.2010 Děkuji. A konkrétní druh? |
 |
|
 |
Jméno dnes oblíbeného keře u krajů chodníků, 11.5.2010  Dobrý den. Jak se jmenuje dnes tak oblíbený keřík používaný pro okraje chodníků? Děkuji. |
 |
O jakou rostlinku jde?, 27.4.2010 Děkuji z popenec. 4ku bych také hádal na nějakého pryšce a 2 orseje již správně uhodl místní guru p. Stanislaw :o) |
 |
O jakou rostlinku jde?, 27.4.2010 Dobrý den. Devětsil to nebude. Ten je daleko mohutnější a kvete v palici. Orsej je správně, děkuji. |
 |
O jakou rostlinku jde?, 27.4.2010  První dvě kvetou nyní u nás v obyčejné trávě. Zbývající jsou z podzimu. |
 |
Bíle kvetoucí keř, 27.4.2010  Dobrý den. O víkendu jsem vyfotil tento keř a nevím o co se jedná. Snad nějaký chudokvětý šeřík?? |
 |
O jaké převislé rostliny se jedná?, 2.4.2010 Děkuji, cissus to opravdu je. A s lilkem to bude asi take dobry napad. Počkám si na květy. |
 |
O jaké převislé rostliny se jedná?, 31.3.2010  Prosím o pomoc s identifikací. Děkuji! |
 |
O jakou skalničku jde?, 31.3.2010  Kvete teď, fotka je aktuální. Děkuji. |
 |
|
 |
Briggs, 21.7.2008 V návodu píšou po 5h první výměnu oleje no uvidím je pravda, že je to jen orientační. |
 |
Briggs, 20.7.2008 Mám to připevněné na levé straně sekačky pod ovladáním plynu jako na boku a už jsem nasekal určitě víc jak 5h kdy by se měla zobrazit vyměna oleje a nic to neukazuje.Tak nevím jestli to nemám dát na horní rukojet.?vodorovně. |
 |
Briggs&Stratton Servis Expert, 17.7.2008 Má to někdo na sekačce?Funguje to?Kde to mate umístěné?děkuji |
 |
Parazitické hlístice, 16.8.2007 Dobry den daji se hlistice pouzit i proti slimakum? A jestli ano kde je mohu sehnat? Mame zamorenou zahradu slimaky granule ucinkuji chvili a chteli bysme investovat do neceho ucinejsiho. Uz si nevíme rady. Děkuji Novak
Kontakt:... celý příspěvek > |
 |