Příspěvky uživatele - 128.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jaký okrasný bodlák se jedná?, 24.5.2010 Obsahuje fotku
Zatím nekvetl, letos se pouze zvětšuje.
Jméno dnes oblíbeného keře u krajů chodníků, 11.5.2010
Děkuji. A konkrétní druh?
Jméno dnes oblíbeného keře u krajů chodníků, 11.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den. Jak se jmenuje dnes tak oblíbený keřík používaný pro okraje chodníků? Děkuji.
O jakou rostlinku jde?, 27.4.2010
Děkuji z popenec. 4ku bych také hádal na nějakého pryšce a 2 orseje již správně uhodl místní guru p. Stanislaw :o)
O jakou rostlinku jde?, 27.4.2010
Dobrý den. Devětsil to nebude. Ten je daleko mohutnější a kvete v palici. Orsej je správně, děkuji.
O jakou rostlinku jde?, 27.4.2010 Obsahuje fotku
První dvě kvetou nyní u nás v obyčejné trávě. Zbývající jsou z podzimu.
Bíle kvetoucí keř, 27.4.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den. O víkendu jsem vyfotil tento keř a nevím o co se jedná. Snad nějaký chudokvětý šeřík??
O jaké převislé rostliny se jedná?, 2.4.2010
Děkuji, cissus to opravdu je. A s lilkem to bude asi take dobry napad. Počkám si na květy.
O jaké převislé rostliny se jedná?, 31.3.2010 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc s identifikací. Děkuji!
O jakou skalničku jde?, 31.3.2010 Obsahuje fotku
Kvete teď, fotka je aktuální. Děkuji.
Briggs, 21.7.2008
V návodu píšou po 5h první výměnu oleje no uvidím je pravda, že je to jen orientační.
Briggs, 20.7.2008
Mám to připevněné na levé straně sekačky pod ovladáním plynu jako na boku a už jsem nasekal určitě víc jak 5h kdy by se měla zobrazit vyměna oleje a nic to neukazuje.Tak nevím jestli to nemám dát na horní rukojet.?vodorovně.
Briggs&Stratton Servis Expert, 17.7.2008
Má to někdo na sekačce?Funguje to?Kde to mate umístěné?děkuji
Parazitické hlístice, 16.8.2007
Dobry den daji se hlistice pouzit i proti slimakum? A jestli ano kde je mohu sehnat? Mame zamorenou zahradu slimaky granule ucinkuji chvili a chteli bysme investovat do neceho ucinejsiho. Uz si nevíme rady. Děkuji Novak Kontakt:... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika