Příspěvky uživatele - 1.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vlastní zkušenosti s roubováním révy, 25.1.2008
Návod k přeočkování vinných keřů najdete na www.vinetumrezac.info Způsob vyzkoušený a s maximální úspěšností.
odroda Malverina, 25.1.2008
Pěstuji Malverinu již 10 let a vyrábím z ní víno. Je to odrůda velmi plodná, nenáročná na zelené práce ,je nutno  výrazně omezovat počet  hroznů na keř, potřebuje pouze dva základní postřiky - jarní a po květu, zejména proti plísni šedé!... celý příspěvek >
Jaký druh révy - poraďte, 25.1.2008
Nejlepší přehled druhů révy v ČR najdete na http://tilia.zf.mendelu.cz/ustavy/556/ustav_556/atlas_reva Je potřebí k tomu prohlížeč souborů .pdf např. Adobe PERFEKT!
Habr - vysadba - pomoc, 28.8.2007
Zdravím, jen k otázce zda se smí brát habry z lesa...Jak už zde padlo pro někoho je to plevel, pro jiného cenná lesní dřevina každopádně zákon o lesích hovoří jasně!289/1995 sb. §20 odst.c) Vyzvedávání semenáčků a sazenic stromů a keřů lesních dřevin... celý příspěvek >
Hnojení vinné révy, 27.8.2007
Solitery révy zásadně mulčuji, po vypučení stříkám Krystalon start, po odkvětu Krystalon plod - květ, vždy při každém postřiku proti houbovým chorobám. U rezistentů možno stříkat Krystalonem sólo. Po odkvětu přidám též hořčičnou sůl. Vše k dostání... celý příspěvek >
Samozavlažovací truhlíky v zimě?, 8.8.2007
Děkuju za názor a rady, ani jsem nečekala, že bude tolik reakcí :-). Taky jsem si říkala, že přebytečná voda v bezmrazém období se z misky vyleje a bude to OK. Na balkoně mám přes zimu běžně dřeviny, netřesky, brlseny i břízu v truhlíkách jenže mají... celý příspěvek >
Samozavlažovací truhlíky v zimě?, 7.8.2007
Dobrý den všem, chtěla bych se poradit zda je možné nechat samozavlažovací truhlíky i přes zimu na balkoně. Chci mít celoročně okrasné truhlíky (především jehličnany a stalezelené zakrslé dřeviny doplněné v létě o něco kvetoucího). Přes zimu budou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika