|
Příspěvky uživatele - 172.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hurmikaki, tomel japonský, 21.9.2011 Juro, nafotím a pošlem do fóra. Teraz je vonku tma. Výhonok má už dobrých 20 cm. Paľo |  | Tráva, 21.9.2011 Ak by pôda zamrzla, trávnemu semenu- aj naklíčenému to neublíži. Odporúčam Vám po zasiatí, uválcovaní a poliatí prykriť plochu netkanou textíliou, ktorú na krajoch proti vetru zaistíte napr. drevenými doskami. Urýchlite tak vzchádzanie trávy... celý příspěvek > |  |
|  | Sladká jablka, 21.9.2011 Topaz, Ametyst, Jonalord a Jonagored by som medzi vyložene sladké plody neradil. Hlavne Topaz má veľmi príjemne vyvážené cukry a jemné kyselinky. Medzi sladké jablká by som zaradil aj Fuji, sladké a súčasne voňavé sú Florina, Red Melba, Gala,... celý příspěvek > |  | Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 21.9.2011 Dobrý deň! Jabloň so svojím prirodzeným tvarom koruny je naozaj ozdobou Vašej záhrady, hlavne na jar. Nápadov, čo s ovocím, to padlo dosť. Snád by som len doplnil aj možnosť vylisovania domáceho muštu na účel priameho konzumu, konzervácie či výroby... celý příspěvek > |  | Ochrana mladych sadenic pred mrazom, 20.9.2011 Mirelonové rukávce som zatiaľ v záhradke nepoužil, ale vlani som obalil začiatkom zimy vinič pri dome netkanou textíliou. Použil som čiernu, lebo bielu som nemal. Za slnečného zimného dňa som si raz všimol, ako silno sú povrch aj vnútro textílie... celý příspěvek > |  | Ochrana mladych sadenic pred mrazom, 20.9.2011 Opýtam sa znovu odborníka, ktorý mi kedysi vysvetloval rozdiely v kvalite, termoizolačných parametroch, trvanlivosti a cene obidvoch materiálov, a dám Vám zavčasu vedieť, pane VJK. Možno sa opäť mýlite, tak ako v prípade tvrdých semien u odrody Rhea.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|