Příspěvky uživatele - 154.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trakturek Stiga vs. Starjet vs. Snapper, 13.11.2011
Díky za vaše reakce, nakonec jsem se rozhodnul pro Snapper ELT 2440RD v posezoní slevě za 85 tis. s radlicí a řetězy. Hned jsem ho využil na posečení 15 cm trávy a v něm napadaného listí. Tráva byla mokrá, neboť jsou už ranní přímrazky. Mé... celý příspěvek >
Trakturek Stiga vs. Starjet vs. Snapper, 23.9.2011
Díky za vaše reakce, ale já jsem stejně stále nerozhodnut. Zprvu jsem si myslel na Snapper - rd18vg40 . Bohužel o tomto traktůrku jsem nenašel moc informací ohledně zkušeností s ním. Jak seče mokrou a přerostlou trávu, jesli něco... celý příspěvek >
Trakturek Stiga vs. Starjet vs. Snapper, 20.9.2011
Mám zahradu o výměře 4500m2  v mírným svahu. Trávník je místy nerovný. Síct předpokládám jednou za 3 spíše 4 týdny. Měl by byt schopen síct i vlhkou trávu poněvadž takto vysoká je vespod navlhlá skoro vždy .Uvažoval jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika