|
Příspěvky uživatele - 165.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pámelník - černé skvrny na listech. Celé keře usychají, 10.9.2012 My to máme taky a je to vidět prakticky všude v okolí několika kilometrů, vypadá to na nějaké plošné onemocnění, jsme z táborska. |  | Už se mají vyndavat mečíky?, 8.9.2012 Pane Janča, mockrát děkuji za podrobný návod, pokusím se udělat vše podle něj. |  |
|  | Už se mají vyndavat mečíky?, 8.9.2012 Mockrát děkuji za informaci, do konce září je vytáhnu. A mám kus těch listů nechat u té hlízy, třeba tak cca 5 cm? |  | Co je to za rostlinu?, 4.9.2012 Moc děkuji za vaše odpovědi, je to ono. Vyrostlo to bez jakéhokoliv vysetí či vysazení, asi to roznesli ptáci. |  | Co je to za rostlinu?, 4.9.2012  Také prosím o identifikaci rostliny, má velké bílé květy, na fotografii je už po odkvětu.
|  | Sklizeň rajčat 2012, 15.8.2012 Děkuji za pochvalu , to potěší, obzvláště když mám zahrádku a tudíž i vlastní rajčátka teprve prvním rokem. |  | Recepty z cukety, 15.8.2012 Bigu díky za recept! Zítra to budeme mít k obědu, to jsem zvědavá, co děti na to budou říkat . |  | Nemám květy na rajčatech - proč?, 15.8.2012 Mně na jednom rajčeti sežrali všechny květy (ještě nerozvité) slimáci. Ale ten váš případ je zvláštní. |  | Sklizeň rajčat 2012, 14.8.2012  No je možné, že to ani není Idyll. Byl to typ pana Mirka podle fotky rostliny s ještě zelenými plody. Já vlastně na 100% nevím, co je to za odrůdu. Ale moučnaté to rajčátko rozhodně není. Je velmi dobré, má hodně výrazné žilkování. Posílám foto, pro... celý příspěvek > |  | Pestujete na záhrade huby zo sadby?, 12.8.2012 Já si chtěla koupit sadbu vatovce na Aukru. Zadala jsem si hodnocení uživatelů, kteří sadbu nakoupili a zjistila, že všichni dali prodejci kladné hodnocení. Bylo to ale za rychlé odeslání sadby a že sadba vypadala v pořádku, což ovšem nebyla záruka... celý příspěvek > |  |
|  | Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 7.8.2012 Také mám nádhernou bazalku, listy velké skoro jak dlaň a přemýšlím, jak ji uchovat voňavou na zimu. Sušená není ono, co zmrazit? Já to ale ještě nezkoušela, tak nevím. Také mě napadlo dát do sklenice a zalít olejem, pak před upotřebením nechat... celý příspěvek > |  | Jakou atraktivní švestku pro děti, 6.8.2012 Děkuji za reakci Vám i p. Vysloužilovi. Já ty švestky pálit určitě nebudu, chci je na přímý konzum, pečení, sušení, povidla... Děkuji za schválení Hanity i za další typy p. Vysloužilovi. Opíšu si je a s tím seznamem vyrazím na podzim shánět stromek.... celý příspěvek > |  | Jakou atraktivní švestku pro děti, 6.8.2012 Děkuji za vaše odpovědi. Vyčkám tedy do října a pak snad Hanitu seženu i na Táborsku. Doufám tedy, že tu odrůdu jsem do n.v. 400 m vybrala dobře . |  | Jakou atraktivní švestku pro děti, 6.8.2012 Také se chystám na podzim vysadit švestku. Máme malou zahradu, tak na dva stromy, musím dobře zvážit, co koupím. Jeden strom bude třešeň a druhá právě švestka pro děti, na koláče, rovnou do pusy, možná i na povidla. Pálit nebudeme. Jsme ve 400 m,... celý příspěvek > |  | Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 5.8.2012 Také bych chtěla na svou zahradu zasadit švestku. Myslíte, že na Táborsku ve 400 m budu mít s Hanitou dobré výsledky? |  |
 |
|
|
|