Příspěvky uživatele - 226.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Einset Seedless 1rok rada?, 17.9.2011
Jednu sazenici mám u sloupu u terasy a je směrována na jih, dalších 5 sazenic na jihozápad u zdi, kde mají na zdi připravenou dřevěnou síť o výšce 5m výška x 7m šíře. Vzdálenost mezi sazenicemi je cca. 90cm. Chtěl bych si je připravit na Vertiko,... celý příspěvek >
Usychají listy, kde je problém?, 17.9.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám roční sazenice Einset Seedless a odspodu mi usychají listy a vůbec nevím čím by to mohlo být? Děkuji za rady
Einset Seedless 1rok rada?, 10.9.2011
Dobrý den, od minulého roku mám 5 sazenic Einset Seedless a jedna sazenice mi vyrostla cca. 4,5m vysoko, a ostatní tak kolem 2m. Jak je mám zastřihnout? Jsem laik děkuji. Případně prosím o doporučení knihy.
Zazimování, 31.10.2010
Oprava: nemyslel jsem ledna ale Listopadu :)
Zazimování, 31.10.2010
Na podzim jsem si zakoupil sazenice einset seedless, před týdnem, jelikož začaly první ranní mrazíky tak jsem k sazenicím přihrnul val zeminy a na ten jsem pokryl listím. Není to brzy? Minulý rok co jsem tak koukal zazimovaly vinnou révu až někdy v... celý příspěvek >
Vinná réva neroste, 13.9.2010
Dobrý den, tak to jste mě moc nepotěšil :(. Já jsem sazenice zakoupil tak snad to bude dobrý a na jaře se ukáže :)
Vinná réva neroste, 12.9.2010
Děkuji, takže prokypřím půdu a nechám jej. Ještě se akorát tedy zeptám zda-li nemám révu na zimu nějak sestřihnout? Všude se píše o každoročním stříhání révy, ale jak je to u sazenic to jsem bohužel nenašel. Děkuji
Nadmořská výška: 484m Odrůda: Einset Seedless Bydliště: Ševětín 17km od Českých Budějovic směrem na Prahu (Jižní Čechy)
Ještě dodatek. Ten stín je od tůjí, ty stíní ale až na večer, až když slunce zapadá.
Nu nevím, žádný velký strom tam není, na vinnou révu přes celý den svítí sluníčko tak nevím. Hlavně mě zaráží že ta nejmenší sazenice nemá žádné výhonky, kterými by se zachytávala k podpoře. Jako mají ostatní sazenice.
Vinná réva neroste, 12.9.2010 Obsahuje fotku
Ještě přikládám fotky. Na první fotce první z leva roste normálně. Další dvě nerostou. Ta úplně v pravo dokonce nemá ani šlahounky na příjem kyslíku nebo čeho, jako mají ostatní. Omlouvám se za formulaci, ale jsem Laik
Dobrý den, čtyři z šesti sazenic se mi nějak zastavily v růstu. Jedna má 20cm, a další kolem 40cm. Zbylé dvě pokračují v růstu a raší jim nové listy. Takhle již zmiňované 4 sazenice měsíc nerostou. Čím to může být? Svítí na ně od rána do... celý příspěvek >
Vylomení - přežije nepřežije?, 15.7.2010
Ok... děkuji snad se vše podaří.
Děkuji, mám ji tedy kompletně zasypat a zalévat?
Zdravím, potřeboval bych vědět co dělat když se mi vylomilo již krásně vyrašené očko? viz. foto. Večer jsem napouštěl sud hadicí a hadice odsud vyskočila a přímo na novou sazenici :(, teď nwm jestli jsem o ní přišel a nebo zda-li znovu vyraší?... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika