Příspěvky uživatele - 173.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elektrika nebo benzin?, 13.9.2011
Dobrý den. Já bych to tak jednoznačně neviděl. Mám pozemek cca 800 m2 a už ho seču elektrickou s pojezdem 10 let. Je pravda, že teď uvažuji o benzínové, ale protože mě tam přibylo hrozně obsílání stromků, zídek a to při couvání a popojíždění sem tam... celý příspěvek >
Jakou levnou benzínovou pilu?, 8.9.2011
A právě takovou pilu chce. 20 let starou, jako novou.
Kupte si co chcete. Třeba i boty, hadry a podobné šmejdy od Vietnamců, ale i Taka, Kiku a jim podobným. V Čínně umí vyrobit dobré věci, ale ty nejsou levné! Konkrétně Hecht je navržen v Číně a blbě okopírované staré zastaralé pily za účelem co... celý příspěvek >
Pokud takto budou přemýšlet všichni, že než by přidali posranou tisícovku za pořádnou pilu, kterou jim v případě potřeby spraví klidně i po 10ti letech v každém servisu Stihl (nebo i jinou značkovou se zajištěným servisem) tak si raději koupí levnej... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika