|
Příspěvky uživatele - 64.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak poznat, že slepice již nenosí, 24.9.2011 Zavřete je po jedné například do králíkárny a poznáte hned kolik která nese a pokud vubec nese..Ale jak se píše v jednom z příspěvků, maximálně tři roky..
Nebo se na to vyprdněte a kupte rovnou další, jak je zde několikrát zmíněno krásné... celý příspěvek > |  | Nakopnutá klika Honda GCV 160, 14.9.2011 Tak klika opravena a další průser.. zakoupil jsem nový unašeč nože, všechno smontuji jak se má nůž řádně utáhnu a co se po jednom koši nestane? unašeč se rozlouskl v půlce jako ořech.. vypadá to nějaké nedolité nebo nevím čím by se tohle přihodilo,... celý příspěvek > |  |
|  | Nakopnutá klika Honda GCV 160, 11.9.2011 tak po době hledání jsem něco i našel, ale nejsem s toho moudrej... |  | Nakopnutá klika Honda GCV 160, 10.9.2011 Dobrý den, po hledání a nenajití podobného se zeptám, má cenu kliku rovnat nebo radši vyměnit?. kope cca 5mm kolem osy měřeno nejníž na klice.. Popřípadě na kolik vyjde tahle klika nová?pokud se vůbec dá teda jen takhle osobně sehnat.. Díky za... celý příspěvek > |  | Lopatkovec (Spatiphyllum), 22.8.2011 Dobrý den,
koupila jsem si asi před 4 měsíci lopatkovec, krásně kvetl, voněl a byl zcela zdravý. Asi po měsíci jsem ho přesadila z plastového květináčku do hliněného. Zalévám ho ve chvíli, kdy začne klopit špičky listů. Poslední cca dva měsíce mu... celý příspěvek > |  | Smrk v květináči usychá, 4.5.2011 Dobrý den, od letošních vánoc máme smrk v květináči (ne úplně obyčejný, ale nějaký pomaleji rostoucí). Už během vánoc začal mít potíže a začaly mu osychat konečky větévek, na jaře jsme ho vyšoupli ven a začaly mu na oschlých větévkách rašit jehličky,... celý příspěvek > |  | Mazání jehlového ložiska, 16.12.2010 Pardon, omlouvám se, správně typujete, že se jedná o motorovou pilu :-D Konkrétně je to Dolmar 6400.Nejsem profesionál, který se živý dřevorubectvým, ale pilu používám průběžně celý rok, at už se jedná o těžbu nebo špalkování. |  | Mazání jehlového ložiska, 15.12.2010 Dobrý den, chtěl bych požádat o radu, jak často mazat jehlové ložisko pod bubnem spojky a hlavně čím.Děkuji za rady P.V. |  |
 |
|
|
|