Příspěvky uživatele - 253.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 10.9.2011
Můžu se ještě zeptat, zda používáte na ibišek nějaké hnojivo? Děkuji Radka
Název trvalky - prosim o radu, 29.8.2011
Moc děkuji za pomoc, neuvedla jsem, že se jedná o nižší rostlinku podobnou tymiánu. Nakonec jsem zjistila, že se jedná o mateřídoušku citronovou.
Název trvalky - prosim o radu, 28.8.2011
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit název trvalky, ze které lze uvařit čaj (chuťově moc dobrý), který voní citronem, ale meduňka to určitě není. Moc děkuji za pomoc. Radka
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 18.8.2011
Dobrý den, včera jsem si koupila Ibišek bahenní (má velké růžové květy) a chtěla bych se zeptat, kdy ho můžu vysadit ven, jestli hned nebo počkat až Ibišek odkvete. Nejsem žádný odborník, tak prosím o radu. Moc děkuji za pomoc. Radka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika